Win een laptop!

Ben jij klaar om te winnen? Vandaag, morgen en vrijdag kan jij een gloednieuwe laptop winnen!

Elke kaart telt wanneer je tussen 20:00 en 22:00 uur speelt in de speciale automatische 750 Munten kamer. Dat betekent dat met hoe meer kaarten jij die avond speelt, hoe meer kansen jij hebt om te winnen! De winnaar wordt rondom 22:00 uur aangekondigd in de chat.

De kamer gaat net voor 20:00 uur open en heeft genoeg ruimte voor iedereen. Tot dan!

Speel GamePoint Bingo!

61 Reacties

Beste. Actie. OOIT!

Het dak gaat eraf bij GamePoint met de BESTE ACTIE OOIT! Jij krijgt vandaag maar liefst HONDERDVIJFENTWINTIG procent Extra Munten bij iedere opwaardering. Deze actie geldt alleen vandaag en is de ideale voorbereiding voor de feestdagen!

Dubbel opwaarderen was nog nooit zo leuk, want je krijgt nu nog meer!

Waardeer NU op en ontvang 125% MEER Munten!

21 Reacties

Speel RoyalDice en win!

Tijd om je Bekers en Dobbelstenen af te stoffen, want vandaag en morgen, kan jij dobbelen voor een geweldige prijs!

Het maakt niet uit welke modus je speelt in RoyalDice (Normal, Gelijktijdig, Triple, Party of Tournament) je maakt automatisch kans op 10.000 Munten. Natuurlijk is er ook een geweldige hoofdprijs om weg te geven. Twee gelukkige spelers winnen ieder een €100 bol.com-cadeaukaart. De winners ontvangen in het spel bericht op 21 december om 12:00 uur.

Speel nu RoyalDice!

16 Reacties

GRATIS Live Bingo Kaart!

Één van onze spectaculaire hoogtepunten tijdens Winter Wonder Week is de spannende Live Bingo show! Bekende GamePoint-medewerkers nemen plaats voor de camera's en gaan tijdens een live Bingo ronde leuke prijzen weggeven.

  • Claim jouw GRATIS Live Bingokaart door hier te klikken
  • Als je wilt kan je jouw LIVE Bingokaart printen, maar je kaart wordt automatisch gemarkeerd terwijl wij de ballen trekken
  • Jouw kaart wordt ook gemarkeerd als je niet online bent tijdens de show
  • Donderdag 14 december is het show time!

Nog 4 nachten tot het begin van de Winter Wonder Week! Tel samen met ons af en laat je elke dag verrassen.

Claim nu jouw GRATIS Live Bingokaart!

9 Reacties

Tel af naar Winter Wonder Week!

Het is nog vijf nachtjes slapen tot het leukste en grootste evenement van het jaar, Winter Wonder Week! Elk jaar laten we jullie het beste van GamePoint zien. Meer informatie over wat er allemaal op je wacht zal later deze week bekend worden gemaakt. Zet het nu alvast in je agenda; de meest wonderlijke week van het jaar begint op maandag 11 december.

Terwijl we samen aftellen, hebben wij elke dag een verrassing voor jullie klaar staan. Kom elke dag terug om erachter te komen wat jouw speciale verrassing is!

Benieuwd naar de verrassing van vandaag? Kom snel kijken in je favoriete spel!

Speel GamePoint Bingo!

260 Reacties

Fijne Pakjesavond

Sinterklaas heeft gisteren al groots bij GamePoint uitgepakt. Mocht je deze week zoet zijn geweest en je schoen hebben gezet, dan staat er vandaag een speciale surprise voor je klaar.

Om hem op te halen ga je gewoon je favoriete spel in. Heel veel speelplezier voor deze mooie Pakjesavond!

Speel nu GamePoint Bingo!

28 Reacties

Sinterklaas Weggeefactie

Vanavond is het bij ons alvast Pakjesavond. Vanaf 19:00 uur maak je kans op Munten, Abonnementen, bol.com-bonnen, Efteling-tegoed en de hoofdprijs: een laptop!

Mis het niet en kom gezellig je favoriete spel spelen vanavond. Vandaag is ook de laatste kans dat je jouw schoen kan zetten en wie weet is deze morgen gevuld. Want wie zoet is krijgt lekkers...

Zet nu jouw schoen!

Lees meer 10 Reacties

Win een laptop!

Maandag 4 december is het alvast een beetje Pakjesavond bij GamePoint en dat vieren wij vanaf 19:00 uur met een geweldige weggeefactie. Speel maandagavond je favoriete spel en maak kans op geweldige prijzen, zoals Munten en Abonnementen. Also hoofdprijs geven wij zelfs een laptop weg!

Heb je vandaag je schoen al gezet? Zet nog tot 5 december elke dag je schoen, want wie zoet is krijgt lekkers...

Speel GamePoint Bingo!

34 Reacties

Sinterklaas bij GamePoint

De tijd van cadeaus, lekker eten en gezelligheid is weer aangekomen. Bij GamePoint is er dit jaar weer zoveel te doen, daar konden we alleen maar van dromen!

Elke dag mogen jullie je schoen komen zetten en die kan je dan de volgende dag vanaf 10:00 uur gevuld ophalen. Je gevulde schoen blijft één dag voor je bewaard, dus mis het niet!

Maar dat is niet alles: tot en met 5 december hebben wij ook speciale Donkere Avonden! Tussen 19:00 en 02:00 uur vullen onze pieten de SuperBingo's en RoyalDice Jackpots aan. Niet met pepernoten, maar met Munten!

Zorg dat jij erbij bent en wie weet staan er nog meer verrassingen voor je klaar, want wie zoet is krijgt lekkers...

Kom nu je schoen zetten!

104 Reacties

Cyber Monday Munten Actie

Cyber Monday betekent de beste online actie van het jaar. Dit is jouw kans op TWEE KEER ZOVEEL MUNTEN! Waardeer NU op en ontvang direct +100% Extra Munten! Als VIP of SuperVIP, ontvang je zelfs 100% Extra Munten bovenop je gebruikelijke voordelen. Stel je eens voor hoeveel Munten dat zijn!

Ga je liever voor Bingokaarten? Je ontvangt ook 100% meer Bingokaarten bij iedere deal!

Haal die Bonus!

12 Reacties