Vandaag weggeefactie!

Het is nu precies een jaar geleden dat we onze naam hebben veranderd naar GamePoint en dat vieren we met een weggeefactie!

De superwarme dagen zijn misschien voorbij, maar de zomer nog lang niet. Daarom maak jij vanavond kans op geweldige prijzen.

Naast Munten en Abonnementen geven we ook echte prijzen weg met een zomers tintje. Win jij vanavond een nieuwe BBQ of hoop je dat het weer nog even goed zomers wordt voor het zwembad dat we weggeven?

Kans maken is simpel! Het enige wat je hoeft te doen is vanaf 19:00 uur online te zijn in je favoriete GamePoint spel. Tot vanavond!

Klik voor Gratis Munten!

5 Reacties

Win tijdens de Mega SuperBingo's

Vandaag, woensdag 30 mei, morgen en vrijdag, hebben we de beste soort SuperBingo voor jullie klaar staan. Doe mee met één van onze Mega SuperBingo's. Ze vinden plaats in de kamers van 250 Munten en hoger.

Wanneer je meespeelt met een van deze Mega SuperBingo's, maak je automatisch kans op een bol.com-bon van €100! Daarnaast geven we ook Munten, Bingokaarten en abonnementen weg na elke Mega SuperBingo. De winnaar van de tegoedbon wordt rond 22:00 uur bekend gemaakt in de chat. Mis het niet!

Mega SuperBingo's beginnen om 19:00 uur en gaan tot aan de aankondiging van de winnaar, om 22:00 uur door. Hou de chatmededelingen goed in de gaten en mis er geen.

Speel GamePoint Bingo!

71 Reacties

Het is jouw geluksdag!

Vandaag, donderdag 24 mei, staat het geluk aan jouw kant. Wij geven twee uur lang heel veel prijzen weg! Speel jouw favoriete spel vanaf 19:00 uur om kans te maken.

Hou een oogje op de chat en misschien komt jouw naam wel te voorschijn! Win Munten, VIP of één van de echte prijzen, zoals een tablet. Mis het niet!

Speel GamePoint Bingo!

31 Reacties

Tijd voor geweldige prijzen

Donderdag 24 mei gaan we twee uur lang geweldige prijzen weggeven! De grote vraag: Wat gaan we allemaal weggeven?

Munten! VIP! SuperVIP! Tablet! En nog veel meer! Om te winnen moet je spelen in jouw favoriete GamePoint spel en misschien zie jij dan wel jouw naam voorbij komen in de chat. Als jouw naam voorbij komt, dan ben jij een winnaar! Wat zou jij graag willen winnen?

Speel GamePoint Bingo!

15 Reacties

Dagelijkse verrassingen!

We leggen de rode loper uit voor alle GamePoint-spelers! De komende dagen speel je als een koninklijke superster.

Kom elke dag terug om te zien wat er op je wacht. Het kan van alles zijn: giften, speciale toernooien, extra SuperBingo's, noem maar op! Is er iets wat je graag zou willen zien tijdens deze speciale dagen? Laat het ons weten in de reacties!

Speel GamePoint Bingo!

41 Reacties

WIN een jaar lang chocola

Zondag is het Moederdag en om dat te vieren hebben wij een geweldige weggeefactie. De hoofdprijs? Een heel jaar aan chocola! Moeders verdienen het om in de watten gelegd te worden en dit is de perfecte kans om een leuke prijs voor haar te winnen!

Mis het niet, zondag 13 mei om 19:00 uur. Je hoeft alleen maar je favoriete spel te spelen om kans te maken om die lekkere prijs! Wat is de favoriete soort chocola van jouw moeder? Of ben je niet van plan te delen? Laat het ons weten en tot zondag!

Speel GamePoint Bingo!

29 Reacties

Het is Oranje Week

Het is bijna Koningsdag en dat vieren wij bij GamePoint met de Oranje Week! Dat betekent een week lang feest!

Met als hoogtepunt niet één, niet twee, maar VIJF weggeefacties! Vanaf vandaag maak je elke dag om 19:00 uur kans op Royale Muntenprijzen, Abonnementen en verschillende hoofdprijzen! Wat dacht je van Efteling-tegoed, een BBQ of een weekendje weg?

Maar er is nog veel meer tijdens Oranje Week:

  • Als vorstelijk onthaal staat er elke dag een speciale Oranje gift voor je klaar. Hiervoor hoef je alleen maar je favoriete spel te spelen en je ontvangt hem meteen!
  • De Gouden Bal zal de hele week te vinden zijn in GamePoint Bingo en wanneer hij voorbij komt, krijgt iedereen een gratis kaart
  • Op willekeurige momenten vullen wij de RoyalDice Jackpots aan met Munten!

Speel GamePoint Bingo!

44 Reacties

Express Bonus staat aan!

Hou je van Munten? Wil je meer giften? Dit is het moment!

Haal tijdelijk elke 2 uur je 3-uurlijkse gift op. Ga vandaag voor die extra Munten.

Wist je dat je ook via onze mobiele apps je gift op kan halen? Ideaal om te genieten van het heerlijke weer! 

Speel GamePoint Bingo!

18 Reacties

Jij bepaalt de prijs!

Op 28 febuari gaan wij prijzen weggeven, maar over de laatste prijs zijn we het nog niet helemaal eens. Daarom hebben wij jullie hulp nodig!

Laat ons weten welke prijs jij het liefst zou willen winnen. Je kan stemmen op de volgende prijzen:

  • iPhone
  • iPad
  • Laptop
  • TV

De prijs met de meeste stemmen wordt weggegeven op 28 februari. In de ochtend tellen we alle stemmen van hieronder en Facebook bij elkaar op. Vergeet niet om te kijken welke prijs we uiteindelijk weg gaan geven.

Speel GamePoint Bingo!

270 Reacties

Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

Volgens de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de Hond! Maar ook wanneer je in 1994, 1982, 1970, 1958 of 1946 geboren bent, is dit jouw Chinese sterrenbeeld. Spelers geboren in het jaar van de Hond zijn loyaal en goud eerlijk, maar ze kunnen soms wat koppig zijn.

In RoyalDice maak je vandaag en morgen kans op 2.000 extra Munten in het 50-Munten Tournament. Dit betekent dat met een gelukkige worp je nog meer Munten dan normaal kan winnen!

Speel nu RoyalDice!

8 Reacties