Extra SuperBingo's dit weekend!

Omdat iedereen van SuperBingo's houdt, hebben we vanavond en morgen SuperBingo's en dat betekent dat we de SuperBingo-pot extra snel aanvullen. Speel tussen 19:00 en 22:00 uur mee om het weekend te vieren en ga voor die Extra SuperBingo's. Ben je meer een nachtbraker? Dan kan je ook tussen 01:00 en 04:00 uur meespelen.

Er is nog steeds tijd om jouw Bingo Miljonair kaarten te claimen.

Speel GamePoint Bingo!

6 Reacties

Bingo Miljonair is terug!

Wil jij de volgende Miljonair worden? Bereid je voor op een nieuwe spannende ronde van de beroemde GamePoint Bingo Miljonair! Zet dinsdag 24 oktober maar alvast in jouw agenda, want om 21:00 uur maak jij kans op MILJOENEN Munten!

Jij kan hier NU alvast jouw kaarten claimen. De kaarten worden automatisch voor je bewaard totdat de ronde begint.

Speel nu GamePoint Bingo

24 Reacties

Speel Bingo Party & Win!

Droom je ervan om een miljonair te zijn? Morgen openen wij de Bingo Miljonair en om dat alvast te vieren hebben wij vandaag een speciale Bingo Party. Haal snel je kaarten voor de ronde van vanavond. Om 20:00 uur maak jij namelijk kans op 15 kaarten voor de Bingo Miljonair!

Als je de winnaar bent, dan hoor je dat vanavond in de chat en zal je ze morgenochtend voor je klaar hebben staan als de Bingo Miljonair opengaat. Zelfs als je niet aanwezig bent, maak je kans zolang je een Bingo Party kaart hebt gekocht voor de ronde van vandaag.

Speel GamePoint Bingo!

4 Reacties

Pluk de dag!

Maak van vrijdag de 13de jouw geluksdag! Speciaal voor deze dag een actie op verschillende Bingo Dabbers en de Lucky RoyalDice Beker. Haal snel het geluksgetal 7, het hoefijzer, de Gelukskat of de kersen met 50% korting in GamePoint Bingo.

Wil je echt de dag plukken? Speel mee in onze tijdelijke 10.000 Munten Bingo kamer. Gigantische Bingo's gegarandeerd.

Begin jouw geluksdag met een extra gift in Bingo of een extra gift in Slots.

Speel GamePoint Bingo met Gratis Munten

12 Reacties

Win een iPhone bij RoyalDice!

Vandaag, morgen en donderdag kan je een gloednieuwe iPhone winnen! Perfect om al je favoriete GamePoint spellen te spelen waar je maar wilt.

Speel tussen 12:00 en 22:00 uur in de speciale 'Win iPhone' RoyalDice-kamer om kans te maken! De winnaar wordt rondom 22:00 uur bekendgemaakt.

De kamer gaat net voor 12:00 uur open. Mocht hij vol zijn dan open wij zo snel mogelijk een extra kamer.

Speel RoyalDice!

51 Reacties

Fijne Dierendag!

Vandaag viert GamePoint dat het Werelddierendag is. Vandaag draait het niet alleen om onze geliefde huisdieren, maar ook om alle andere dieren in de wereld! Speciaal voor vandaag zijn alle dieren Bingo Dabbers en RoyalDice Bekers afgeprijsd.

Wat is jouw favoriete dier?

Speel GamePoint Bingo

12 Reacties

Gratis Oktoberfest Munten!

Laten we er een weekend van maken om nooit te vergeten! Laat ons weten waar jij gaat spelen en klik dan voor GRATIS MUNTEN!

Tijdens de dagelijkse Happy Hours vergroot je nog steeds jouw kansen voor de Gigantische Weggeefactie op maandag 2 oktober. De Happy Hours vinden elke dag plaats van 19:00 tot 22:00 uur en van 01:00 tot 04:00 uur.

Speel GamePoint Bingo met GRATIS MUNTEN!

36 Reacties

Gigantische Weggeefactie op ma 2 okt

Het is een gezellig en druk Oktoberfest met heel veel verschillende evenementen. Vergeet niet dat de nieuwe Bingo Dabber en RoyalDice Beker nog steeds te halen zijn met korting. Maar dat is niet alles, er zijn ook speciale Verzamelingen en natuurlijk de dagelijkse Happy Hours!

De Happy Hours vinden elke dag plaats tussen 19:00-22:00 uur en 01:00-04:00 uur. Dit is wat je te wachten staat:

  • Extra SuperBingo's
  • Gratis Bingokaarten
  • Volle RoyalDice Jackpots
  • Dubbel Max Bet
  • Weggeefacties

Wanneer je tijdens de Happy Hours speelt, vergroot je ook nog eens je kansen om te winnen tijdens de Gigantische Weggeefactie op maandag 2 oktober! Je maakt dan kans op Munten, VIP, SuperVIP en een gigantische 4K televisie. Dus mis geen enkele Happy Hour en vergroot je kansen!

Klik hier om te zien wat je allemaal kan verwachten tijdens Oktoberfest!

2 Reacties

Win Dubbel zoveel in de Mini Slots!

Zoals velen van jullie al weten, is de Mini Slot in GamePoint Bingo een geweldige manier om wat extra Munten te winnen terwijl je wacht op een nieuwe Bingo ronde. Je kan meespelen door te klikken op het Mini Slot-icoon. Je speelt Mini Slots met dezelfde Munten als GamePoint Bingo.

Tijdens Oktoberfest heb je hele week kans om dubbel zoveel te winnen met Dubbel Max Bet in de Mini Slots. Spin en Win! En natuurlijk hebben we tijdens de Happy Hours ook Dubbel Max Bet in GamePoint Slots.

Speel GamePoint Bingo!

2 Reacties

Proost! Het is Oktoberfest!

GamePoint zit helemaal in de Oktoberfest sfeer deze week. Dat betekent elke dag spannende Happy Hours waarbij je jouw beker kan vullen met heel veel Munten. Happy Hours vinden plaats tussen 19:00 en 22:00 uur. Voor de nachtbrakers hebben we ook nog Happy Hours tussen 01:00 en 04:00 uur. Dit kan je verwachten:

  • Extra SuperBingo's - Wij vullen de SuperBingo's Extra snel aan!
  • Gratis Bingokaartens - Win gratis Bingokaarten tijdens het spelen
  • Volle RoyalDice Jackpots - Haal een highscore en win de extra gevulde Jackpot
  • Dubbel Max Bet - Spin met een dubbel zo hoge Max Bet en win!
  • Weggeefacties - Win GRATIS Munten en Abonnementen tijdens de Happy Hours

Natuurlijk sluiten we af met een Gigantische Weggeefactie op maandag 2 oktober om 19:00 uur. Jij hebt zelf in de hand hoeveel kans je maakt op de prijzen, want wanneer je elke dag speelt tijdens de Happy Hours vergroot jij jouw kansen tijdens de weggeefactie! Je maakt dan extra kans op een geweldige 4K-televisie!

Kom zelf helemaal in de Oktoberfest-sfeer met een speciale Bingo Dabber en RoyalDice Beker! Haal ze nu met 50% korting. Dat is nog niet alles, want we hebben ook Dubbel Max Bet in de GamePoint Bingo Mini Slots. Dan kan je dubbel zoveel winnen terwijl je wacht op de volgende SuperBingo.

Klik hier voor het volledige overzicht van alle Oktoberfest-festiviteiten. Zie we jou tijdens de Happy Hours?

Speel GamePoint Bingo!

88 Reacties