Express Bonus staat aan!

Hou je van Munten? Wil je meer giften? Dit is het moment!

Haal tijdelijk elke 2 uur je 3-uurlijkse gift op. Ga vandaag voor die extra Munten.

Wist je dat je ook via onze mobiele apps je gift op kan halen? Ideaal om te genieten van het heerlijke weer! 

Speel GamePoint Bingo!

18 Reacties

Jij bepaalt de prijs!

Op 28 febuari gaan wij prijzen weggeven, maar over de laatste prijs zijn we het nog niet helemaal eens. Daarom hebben wij jullie hulp nodig!

Laat ons weten welke prijs jij het liefst zou willen winnen. Je kan stemmen op de volgende prijzen:

  • iPhone
  • iPad
  • Laptop
  • TV

De prijs met de meeste stemmen wordt weggegeven op 28 februari. In de ochtend tellen we alle stemmen van hieronder en Facebook bij elkaar op. Vergeet niet om te kijken welke prijs we uiteindelijk weg gaan geven.

Speel GamePoint Bingo!

270 Reacties

Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

Volgens de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de Hond! Maar ook wanneer je in 1994, 1982, 1970, 1958 of 1946 geboren bent, is dit jouw Chinese sterrenbeeld. Spelers geboren in het jaar van de Hond zijn loyaal en goud eerlijk, maar ze kunnen soms wat koppig zijn.

In RoyalDice maak je vandaag en morgen kans op 2.000 extra Munten in het 50-Munten Tournament. Dit betekent dat met een gelukkige worp je nog meer Munten dan normaal kan winnen!

Speel nu RoyalDice!

8 Reacties

Jouw Valentijnsgift staat klaar!

Vrijdag lieten we je al weten dat als je elke dag speelt je op Valentijnsdag een grotere gift zou krijgen. Vandaag is het zover, de meest romantische dag van het jaar, en dat betekent dat jouw extra gift klaar staat!

Elke speler die tussen vrijdag en vandaag heeft ingelogd en een ronde heeft gespeeld, krijgt vandaag een extra gift waarvan de hoogte wordt bepaald door het aantal dagen dat je in deze periode bij ons hebt gespeeld (1 extra gift per huishouden, maar als VIP krijg je hem sowieso).

De Munten worden automatisch toegevoegd zodra je inlogt in je favoriete spel. Heel veel speelplezier en bedankt dat je onze Valentijn wilt zijn!

Speel GamePoint Bingo en claim jouw gift!

34 Reacties

Word jij onze Valentijn?

Het is de meest romantische tijd van het jaar en daarom denken wij wat extra aan jullie! Dit hebben wij allemaal voor je klaar staan:

Happy Hours: Tussen 19-22 uur en 01-04 uur vullen wij de SuperBingo's extra snel en zorgen wij dat de RoyalDice Jackpot altijd gevuld is.

Een speciale Valentijnskorting op verschillende Dabbers, Bekers en Dobbelstenen

 

Een extra gift op 14 februari waarvan jij de hoogte bepaalt: Jouw Valentijnsgift wordt groter door elke dag bij ons te spelen. Speel 5 dagen op een rij en ontvang op Valentijnsdag de grootste gift!

Veel liefs en veel speelplezier!

Speel nu: GamePoint Bingo!

40 Reacties

SuperBingo Weekend!

Nog geen plannen voor het weekend? GamePoint heeft een heel weekend vol SuperBingo's voor je klaar staan en dat betekent dat je kans maakt op heel veel Munten.

Tussen 19:00 en 22:00 uur vullen we de SuperBingo's extra snel aan. De nachtbrakers kunnen ook mee doen tussen 01:00 en 04:00 uur. Word dit weekend onze SuperBingo kampioen!

Speel GamePoint Bingo

4 Reacties

Vandaag: Weggeefactie!

Vanaf 19:00 uur maak je kans op toffe prijzen. Zoals Munten & Abonnementen, maar daar stoppen we niet! We geven ook Bingokaarten, bol.com bonnen en nog veel meer weg!

Mis het niet, speel gezellig mee vanuit je favoriete spel vanaf 19:00 uur en je maakt twee uur lang automatisch kans om te winnen!

Speel GamePoint Bingo!

20 Reacties

Waar is het feestje?

Bij de Bingo Party natuurlijk! Vandaag en morgen (zaterdag) maak je extra kans als je meespeelt met de leukste ronde van de dag, dan kan je namelijk VIJFTIEN gratis kaarten winnen voor de volgende ronde! De ronde begint dagelijks om 20:00 uur, maar je kan nu al je kaarten halen.

De Bingo Party is een automatische ronde, zelfs als je er niet bij kan zijn spelen je kaarten mee. Mis het niet!

Speel Bingo Party & Win!

9 Reacties

Win een laptop!

Ben jij klaar om te winnen? Vandaag, morgen en vrijdag kan jij een gloednieuwe laptop winnen!

Elke kaart telt wanneer je tussen 20:00 en 22:00 uur speelt in de speciale automatische 750 Munten kamer. Dat betekent dat met hoe meer kaarten jij die avond speelt, hoe meer kansen jij hebt om te winnen! De winnaar wordt rondom 22:00 uur aangekondigd in de chat.

De kamer gaat net voor 20:00 uur open en heeft genoeg ruimte voor iedereen. Tot dan!

Speel GamePoint Bingo!

61 Reacties

Beste. Actie. OOIT!

Het dak gaat eraf bij GamePoint met de BESTE ACTIE OOIT! Jij krijgt vandaag maar liefst HONDERDVIJFENTWINTIG procent Extra Munten bij iedere opwaardering. Deze actie geldt alleen vandaag en is de ideale voorbereiding voor de feestdagen!

Dubbel opwaarderen was nog nooit zo leuk, want je krijgt nu nog meer!

Waardeer NU op en ontvang 125% MEER Munten!

21 Reacties