Meer kaarten is meer kans op een iPhone 7!

Wil jij kans maken maken op een gloednieuwe iPhone 7?

Dit kan op 27, 28 en 29 juni elke avond

Speel tussen 20:00 en 22:00 uur mee in de speciale 750 munten kamer. Elke kaart waarmee je speelt telt mee. Dit betekent, meer kaarten is meer kans. De winnaar van de iPhone 7 maken we de avond zelf bekend!

De kamer gaat elke avond om 20:00 open en er is ruimte genoeg voor iedereen die mee wilt spelen!

Tot vanavond 20:00 uur in Bingo!

Lees meer 84 Reacties

Het is zomer bij Spelpunt

Heel juli lang is er elke dag iets nieuws te beleven bij Spelpunt. Om alvast een beetje warm te draaien voor deze zinderende Spelpunt zomer, voegen we tot en met 4 juli elke dag 10.000 Munten toe aan de Bingo Party. Klik hier om nu jouw kaarten te halen!

Er zijn ook nieuwe Bingo Dabbers en een nieuwe DobbelFeest Beker om mee te spelen. Deze hebben een Amerikaans tintje en sommige zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Bereid je voor op de zomer met deze gratis gift!

Klik hier voor jouw gift!

Laat een reactie achter

Win een iPhone 7!

Heb jij altijd al een iPhone 7 willen hebben om te zorgen dat je nooit meer een 3-uurlijkse gift mist?
Dat komt mooi uit want op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 juni kan jij er een winnen!

Dinsdag maken we meer bekend over dit gloednieuwe evenement.

Speel Bingo

18 Reacties

Vandaag weggeefactie!


De finish is gehaald! Door te spelen hebben jullie heel veel prijzen vrijgespeeld voor de weggeefactie van vanavond. Wil jij kans maken op één van de prijzen waar jullie zo hard voor hebben gewerkt, kom dan vanavond om 21:00 uur online om kans te maken!

Maar dat is niet alles! Een van de prijzen was de hele dag een 2-uurlijkse gift. Deze staat dan ook vanaf dit moment de komende 24 uur aan!

Dit zijn alle prijzen die je vanavond kan winnen:

  • 10 x 3 maanden VIP
  • 8 x 1 jaar VIP
  • 4 x 50.000 Munten
  • 5 x Levenslang SuperVIP
  • 2 x een iPhones
  • 3 x een tablet
  • 8 x 250.000 Munten

Geniet van de 2-uurlijkse gift en hopelijk zien we je tijdens de weggeefactie!

*UPDATE* En de winnaars van de weggeefactie zijn geworden:

Lees meer 46 Reacties

Welke prijs wil jij winnen?

Samen hebben jullie al heel wat prijzen vrijgespeeld! Dinsdag 20 juni gaan wij ze weggeven, dus zorg dat je erbij bent!

Hoe doe je mee? Speel voor dinsdagochtend een ronde in je favoriete spel en zorg dat je 's avonds om 21:00 uur online bent. Dat is alles wat je nodig hebt om kans te maken!

Klik hier om te zien wat je allemaal kan winnen. Er is nog tijd om nog meer prijzen vrij te spelen; alle spellen die voor dinsdag 20 juni 09:00 uur gespeeld worden tellen mee. Bij Bingo telt zelfs iedere Kaart!

Vergeet ook niet even bij je vader stil te staan vandaag en geef hem een knuffel! Speciaal voor Vaderdag hebben we een gift klaar staan.

Speel nu en ontvang jouw Vaderdaggift!

7 Reacties

Dagelijkse Happy Hours

Heb jij al je kans gegrepen tijdens de dagelijkse Happy Hours? De hele Spelpunt Marathon lang helpen we je op weg tussen 19:00 en 22:00 uur, maar ook tussen 01:00 en 04:00 uur.

Alleen tijdens de Happy Hours:

  • Kom je de Gouden Bal tegen in de reguliere Bingo-kamers? Dan krijg je een gratis kaart!
  • De SuperBingo's worden extra snel gevuld
  • DobbelFeest Jackpots zullen nooit lager zijn dan 500 Munten!

Vergeet niet, iedere Bingo Kaart en ronde van je favoriete spel telt mee om die geweldige prijzen vrij te spelen voor de Spelpunt Marathon Weggeefactie op 20 juni. Klik hier en zie wat er al te winnen valt!

Speel Bingo

14 Reacties

15 kansen om Bingo Party te winnen

Wil jij de ster van het feestje zijn? Speel vandaag, morgen of vrijdag mee in Bingo Party en maak kans op 15 GRATIS Bingo Party kaarten voor de volgende ronde. Doe elke ronde mee om opnieuw kans te maken. De Bingo Party start dagelijks om 20:00 uur.

Haal nu jouw kaarten en grijp die kans!

 

De winnaars van de 15 GRATIS Bingo Party Kaarten zijn: 

Lees meer 16 Reacties

Tijdelijk: Dubbel Opwaardeer Actie!

Dit is jouw kans om Munten in te slaan! Waardeer NU op en ontvang 100% Extra Munten bij iedere aankoop tijdens de Dubbel Opwaardeer Actie!

Wees er snel bij, want de actie duurt niet lang!

Haal die bonus!

30 Reacties

+50% Munten voor Bingo Miljonair!

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat de Bingo Miljonair zijn debuut maakte in die tijd hebben we verschillende records gebroken met miljoenen Munten in de pot. Vandaag om 21:00 uur maak jij kans om de gigantische pot te winnen die al de hele week door groeit. Haal jouw kaarten en mis het niet.

Mocht je er toch niet bij kunnen zijn, vrees niet, je kaarten worden voor je bewaard en automatisch gemarkeerd. Misschien word jij vanavond wel de volgende Spelpunt Miljonair!

Als onderdeel van de festiviteiten trakteren we jou ook nog op 50% EXTRA Munten bij iedere opwaardering. Dit betekent dat iedere keer dat je opwaardeert, je automatisch 50% MEER Munten krijgt dan normaal. Als je een VIP of SuperVIP abonnement hebt, krijg je zelfs 50% bovenop jouw gebruikelijke voordeel.

Vier de verjaardag van de Bingo Miljonair door jouw kaarten te claimen!

Trakteer jezelf op Gratis Munten!

18 Reacties

Vier Bingo Miljonair's verjaardag!

Bingo Miljonair viert dit jaar haar tweede verjaardag en iedereen is uitgenodigd op het feestje! Dit is wat je kan verwachten:

Nieuwe tijdelijke verzamelingen
Voel je een miljonair met twee speciale verzamelingen in de 50 en 500 Munten kamers. Verzamel ze allemaal om extra Munten te winnen.

Nieuwe Dabbers
We hebben drie nieuwe Dabbers voor het Bingo Miljonair feestje. Verwen jezelf met de Hoge Hoed en Goudstaaf, beide zijn in de aanbieding met 50% korting. Wie jarig is trakteert, dus maak gebruik van de GRATIS Taart-Dabber.

Bingo Miljonair
Je kan NU jouw kaarten voor de Bingo Miljonair ronde halen. Deze is op woensdag 24 mei om 21:00 uur. De pot start met één miljoen Munten en wordt groter bij elke verkochte kaart.

De ronde is een automatische kras ronde, dat betekent dat de kaarten voor je worden bewaard, ook als je de kamer uit gaat of offline gaat. Ze worden zelfs voor je gemarkeerd mocht je niet aanwezig zijn als de ronde begint!

We nodigen je uit voor een mooi feestje. Zorg dat je jouw kaarten op tijd haalt: je zou zo maar een miljonair kunnen zijn!

17 Reacties