Stem voor de RoyalDice Beker die blijft!

Als je de afgelopen weken met ons de nieuwe RoyalDice versie voor mobiel hebt getest, dan weet je wat eraan komt: een spectaculaire verandering in het verzamelen van Bekers en Dobbelstenen. En heel VEEL nieuwe Bekers en Dobbelstenen. Kan jij ook niet wachten?

Hierbij gaat het oude plaatsmaken voor het nieuwe. Graag nodigen wij alle spelers uit om mee te stemmen welke van de bestaande Bekers mee gaat naar de nieuwe versie als verzamelstuk. Laat ons in de reacties jouw favoriet weten!

Stem en speel RoyalDice!

457 Reacties

Nieuwe RoyalDice lobby op de mobiel!

Nu te bewonderen op zowel Android als iOS; de nieuwe RoyalDice lobby. Vernieuwd en verbeterd in een mooi nieuw jasje met leuke animaties. Extra duidelijk zijn nu de inzet per spel en het speltype, bijvoorbeeld Triple of Gelijktijdig.

Met de nieuwe lobby hopen we dat het verzoek van veel spelers om de inzet en de speltypen te verduidelijken hiermee is ingewilligd en we horen natuurlijk graag wat jullie ervan vinden! Dus laat vooral een reactie achter.

Nieuwsgierig? Download snel de laatste update voor je smartphone of tablet en ga lekker aan de slag. 

Android -> bit.ly/RoyalDice-Android
iOS -> bit.ly/RoyalDice-iOS

Speel nu RoyalDice!

20 Reacties

Het is tijd voor een avontuur!

Vandaag hebben we een nieuwe permanente Verzameling. Ga op avontuur in de 2.500 Munten kamers van GamePoint Bingo en terwijl je speelt kom je misschien een van deze Verzamelstukken tegen! Het voltooien van deze Verzameling komt met een beloning van 25.000 Munten.

Kan jij raden door welke film deze Verzameling is geïnspireerd? Laat het ons weten in een reactie en maak kans op 10.000 Munten! Morgen selecteren wij drie winnaars.

Speel GamePoint Bingo!

38 Reacties

RoyalDice Tournaments Beta nu beschikbaar!

De afgelopen twee weken hebben wij nieuwsgierige spelers uitgenodigd om onze nieuwe RoyalDice Tournaments uit te proberen. Deze beta test hebben we nu uitgebreid naar alle RoyalDice kamers. Probeer het snel en zet een High Score neer die de rest moet proberen te verbeteren!

Wanneer een Tournament open is voor deelname kan je, zoveel je wilt, meespelen om de High Score te bereiken. Elk RoyalDice Tournament heeft zijn eigen timer, inzet en hoeveelheid winnaars. Wanneer je jouw score hebt neergezet, hoef je niet online te blijven om te winnen. Je kan wanneer je maar wilt meespelen, je ronde afmaken of een nieuwe score proberen neer te zetten. Als het Tournament is afgelopen en je hebt de hoogste score, dan wachten de Munten op je in het spel!

Denk jij dat je op de eerste plek kan blijven staan totdat de tijd op is? Probeer het nu met deze gratis Munten!

Speel RoyalDice!

9 Reacties

Viva Las Vegas!

We hebben de kamerlijst in Double Bingo een makeover gegeven. Je kan daar nu al je favoriete waarden vinden vertegenwoordigd door plaatsen op de Las Vegas Strip. Ook kan je gemakkelijke wisselen tussen handmatig en automatisch markeren. Dit doe je boven in het scherm.

Kom snel kijken naar de GamePoint Bingo versie van de Las Vegas Strip en laat ons weten wat je ervan vindt door op de 'Feedback'-knop te drukken. Deze vind je linksboven in het spel wanneer je naar Double Bingo gaat.

Speel GamePoint Bingo!

17 Reacties