Het is tijd voor een avontuur!

Vandaag hebben we een nieuwe permanente Verzameling. Ga op avontuur in de 2.500 Munten kamers van GamePoint Bingo en terwijl je speelt kom je misschien een van deze Verzamelstukken tegen! Het voltooien van deze Verzameling komt met een beloning van 25.000 Munten.

Kan jij raden door welke film deze Verzameling is geïnspireerd? Laat het ons weten in een reactie en maak kans op 10.000 Munten! Morgen selecteren wij drie winnaars.

Speel GamePoint Bingo!

38 Reacties

RoyalDice Tournaments Beta nu beschikbaar!

De afgelopen twee weken hebben wij nieuwsgierige spelers uitgenodigd om onze nieuwe RoyalDice Tournaments uit te proberen. Deze beta test hebben we nu uitgebreid naar alle RoyalDice kamers. Probeer het snel en zet een High Score neer die de rest moet proberen te verbeteren!

Wanneer een Tournament open is voor deelname kan je, zoveel je wilt, meespelen om de High Score te bereiken. Elk RoyalDice Tournament heeft zijn eigen timer, inzet en hoeveelheid winnaars. Wanneer je jouw score hebt neergezet, hoef je niet online te blijven om te winnen. Je kan wanneer je maar wilt meespelen, je ronde afmaken of een nieuwe score proberen neer te zetten. Als het Tournament is afgelopen en je hebt de hoogste score, dan wachten de Munten op je in het spel!

Denk jij dat je op de eerste plek kan blijven staan totdat de tijd op is? Probeer het nu met deze gratis Munten!

Speel RoyalDice!

9 Reacties

Viva Las Vegas!

We hebben de kamerlijst in Double Bingo een makeover gegeven. Je kan daar nu al je favoriete waarden vinden vertegenwoordigd door plaatsen op de Las Vegas Strip. Ook kan je gemakkelijke wisselen tussen handmatig en automatisch markeren. Dit doe je boven in het scherm.

Kom snel kijken naar de GamePoint Bingo versie van de Las Vegas Strip en laat ons weten wat je ervan vindt door op de 'Feedback'-knop te drukken. Deze vind je linksboven in het spel wanneer je naar Double Bingo gaat.

Speel GamePoint Bingo!

17 Reacties

DobbelFeest wordt RoyalDice

Een nieuwe naam voor hetzelfde spel: DobbelFeest gaat verder als RoyalDice! Sommige van jullie spelen DobbelFeest ook via de telefoon of tablet. Daar heeft het al langer de naam RoyalDice. Nu wordt het tijd om jouw lievelingsspel overal dezelfde naam te geven.

Er verandert dus verder niets, maar om de pijn wat te verzachten hebben wij wat gratis Munten voor jullie klaar staan!

Klik voor gratis Munten & speel ROYALDICE!

2 Reacties

Selecteer snel en gemakkelijk je favoriete Dabber

Wist je dat we in Double en Triple Bingo nu een nieuwe balk hebben geintroduceerd? Deze is nu beschikbaar in alle Bingo-kamers.

Deze vernieuwde balk zorgt dat je gemakkelijk toegang hebt tot jouw Dabbers, Verzamelingen en de mini-slots.
Je kan ze zelfs gebruiken wanneer je aan het wachten bent op de volgende SuperBingo! Selecteer nu je favoriete Dabber wanneer je maar wilt.

Neem snel een kijkje in Bingo!

9 Reacties

Blijf spelen door Flash te activeren

De afgelopen tijd hebben sommige van onze spelers een melding gekregen dat ze de Flash Plugin moeten activeren of moeten downloaden. Verreweg de meeste van onze trouwe spelers hebben dit allang gedaan, maar we helpen graag de rest ook verder.

We hebben de website geüpdatet om jou te helpen met het activeren van de Flash Plugin als je met Google Chrome speelt.

Lees meer 6 Reacties

Double Bingo Kaart!

We hebben nog een Double Bingo kaart voor jou! Het is een bedankje voor al jullie hulp en feedback voor Double Bingo.

Geniet van dubbel zoveel prijzen en speciale Double Bingo verzamelingen in onze Double Bingo kamers.

Speel Double Bingo met deze GRATIS Kaart!

4 Reacties

Nieuw in Double Bingo!

Wij willen graag iedereen bedanken voor het spelen van Double Bingo. Jullie hebben ons voorzien van heel veel feedback over deze nieuwe manier van Bingo spelen!

Iets wat jullie meermaals hebben aangegeven is dat jullie graag willen zien wanneer jullie dichtbij het winnen van het patroon of volle Bingo zijn. Vanaf nu krijgt jouw kaart dan ook een groene omlijning wanneer je bijna bij die geweldige prijzen bent. Net als je normaal gewend bent van onze Bingo.

Probeer NU Double Bingo met een GRATIS kaart!

7 Reacties

Zet jezelf op de kaart met GPSP!

Het gemak van de mobiele Bingo app is dat je deze overal kan gebruiken en zo overal vrienden kan maken. We gaan dat vanaf vandaag nog makkelijker maken. Met trots presenteren wij GPSP! De app om jouw Bingo vrienden in de buurt te vinden!

De app is gratis en biedt het volgende:

  • Een map die je laat zien waar de dichtsbijzijnde Spelpunt spelers zijn.
  • Een automatische update naar al je vrienden wanneer je wint zodat ze jou in levende lijve kunnen feliciteren.
  • Ontmoeten van vrienden en mede spelers op diverse Bingo meeting points.
  • Uitgebreide routebeschrijvingen van en naar de Bingo meeting points. (Informatie van het openbaar vervoer wordt toegevoegd bij een update)

De app is nu beschikbaar voor Android telefoons en iPhones. Stuur een email naar [email protected] en je krijgt van ons de download link.

Installeer nu GPSP en loop je Bingo vrienden tegen het lijf!

16 Reacties

NIEUW: Bingo Dabbers in de Bingo app!

Hoera! Spelpunt kondigt met trots aan dat vanaf vandaag iedereen ook via de mobiele Bingo app met hun persoonlijke Bingo Dabbers kan spelen!

Er is een nieuwe knop in de mobiele kamerlijst waarmee je alle beschikbare Dabbers kan zien en gebruiken. Wanneer er een speciale korting of een nieuwe tijdelijke Dabber, dan zie je ze ook in de app.

Hoe krijg je de dabbers op de mobiel?
Voor Android-apparaten: Update jouw app of download hem van de Play Store door hier te klikken.
Voor de iPhone of iPad: Update de app via iTunes door hier te klikken.

Zorg ervoor dat je jouw GamePoint apps altijd update, dan heb je namelijk altijd de laatste versie en mis je niets nieuws! Natuurlijk horen wij graag wat je vindt van de Bingo Dabbers op de smartphone en tablet. Laat het ons weten in een reactie!

Speel Bingo!

31 Reacties