Het is VIP week!

Het is VIP week!

VIPs genieten van het meeste voordeel bij GamePoint. Zij krijgen altijd meer Munten bij hun gift en opwaardering, extra smileys, een aparte VIP-chat en nog veel meer leuke mogelijkheden in sommige spellen.

De komende week zetten we een aantal van deze VIP-voordelen in de spotlight en hebben we zelfs wat leuke kansen voor jullie om ook VIP te worden! Hier is een klein tipje van de sluier:

  • Nieuwe Dabber en Cup: Vanaf vandaag hebben VIP en SuperVIP spelers een gloednieuwe Dabber in GamePoint Bingo en Beker in RoyalDice om mee te spelen.

  • Als je een VIP wilt worden dan is dit je kans! We hebben tijdelijk een speciale aanbieding voor VIP en Munten. Ben je al VIP of SuperVIP? Dan hebben we voor jou een andere Super Deal klaar staan. Haal hem zolang het kan!

  • Op dinsdag: ontdek de Gouden Bal in GamePoint Bingo. Wanneer je hem voorbij ziet komen winnen alle deelnemers van de ronde een gratis Bingokaart.

  • Doe op donderdag mee met de Bingo Party ronde en maak kans op Levenslang VIP!

  • Met alle extra Munten die je als VIP krijgt worden de SuperBingo Happy Hours op vrijdag tot en met zondag extra speciaal!

  • Het beste bewaren we tot het eind. Op maandag 28 augustus hebben we een speciale weggeefactie. VIPs en SuperVIPs winnen 50% of 100% meer Munten als zij een Munten-prijs winnen!

Natuurlijk hebben wij nog meer verrassingen deze week. Dus hou het nieuws goed in de gaten. Kan je niet wachten om VIP te worden en te genieten van al het voordeel: haal dan nu jouw speciale VIP deal!

Speel GamePoint Bingo

 

SjaakKlapOpKaak -
Ik zit hier met smart te wachten op de reactie van de weledelgeleerde heer en tevens goede vriend Mister_Solo.
Mister_Solo -
Dank u SjaakKlapOpKaak, ik ben reuze benieuwd wat Gp in petto heeft voor 1 van de eerste SuperVips, en iemand die altijd klaarstaat voor medespelers, ik doe dat allemaal met veel .

We gaan er met ze allen een Top VIP week van maken , veel plezier allemaal
granny48 - 21 August, 2017 12:22 PM
leuke aktie , mare verdomde irri dat t iedere x opnieuw in beeld komt . :P
JufvrouwMinoes - 21 August, 2017 2:56 PM
leuk om te horen
koffieleut22 -
Dank jullie wel medewerkers van GP voor het steeds bedenken van nieuwe gezellige akties .kijk er naar uit !!
Moordvent -
Ik zit met smacht te wachten dat er nou is een aanbieding komt van waar mijn ogen echt beginnen te knipperen en ik van me stoel af val. 1 jaar Vip voor 5 euro bijvoorbeeld lijkt me een hele leuke aanbieding.
Katja808 -
Nou de actie van 50e is belachelijk doe de gewone opwaarding 50 of 100 procent kan men zelf kiezen deze actie is niet leuk.
Wouter - 21 August, 2017 5:23 PM
Hoi Katja808,

We hebben het hele jaar door verschillende acties, waaronder deze specifieke aanbieding. Een ander keertje hebben we weer een 50, 75 of 100% actie met Munten.
R81 -
Spelen vips op een andere server? Heb je dan minder last van verbroken verbinding? Alles werkt bij mij feilloos alleen sp geeft (te)vaak verbindingsproblemen
Wouter - 21 August, 2017 5:47 PM
Hoi R81,

Neem contact met ons op via het Servicepunt of via de telefoon op 070-4272970. We helpen je graag verder met eventuele verbindingsproblemen.
De VIP spelers zitten op dezelfde server als de non-VIP spelers maar er zijn genoeg andere voordelen zoals je hierboven kan lezen.
x_Simone_xx -
Wat is de superdeal dan?
Wouter - 21 August, 2017 5:43 PM
Hoi x_Simone_xx,

Wanneer je inlogt op de website krijg je een aanbieding die niet te missen is. Als SuperVIP zijnde is die nog extra voordelig ook.
x_Simone_xx -
Ben ingelogd op mijn telefoon
sindy32 -
komen ze weer met zo actie geef maar is wat dan alleen maar inleveren
ikvindbingoleuk -
nou ik heb voor 50 euro gekocht aanbingo kaarten en daarna komt bij mijn de actie met de aanbieding pas in beeldt klopt toch niks van anders had ik meer kaarten voor mijn geld gehad
Wouter - 21 August, 2017 8:54 PM
Hoi ikvindbingoleuk,

Neem contact met de helpdesk en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.
luttie -
kan geen deal maken want ik heb op de betalingsmogelijkheden die aangeboden worden, geen toegang. Dus hoop maar dat ik ooit vipje mag winnen. Veel spelplezier aan alle,
louise21 -
dat was niet gek
gretha76drib -
ik heb gisteren voor 50 eureo op gewaardeert nu weer waar krijg in niet zelfde
Wouter - 22 August, 2017 8:12 PM
Hoi gretha76drib,

Ik zie dat je diverse pogingen tot opwaarderen hebt gedaan. Neem contact op met de helpdesk via servicepunt of via telefoon (070-4272970) dan helpen we je graag verder.
kaidon -
waarom kun je geen super vip worden in de actie ipv alleen vip
Wouter - 22 August, 2017 8:16 PM
Hoi kaidon,

Deze actie is specifiek voor spelers die VIP willen worden, wellicht doen we in de toekomst een vergelijkbare actie met SuperVIP!
ikvindbingoleuk -
Ik kan niet opwaarderen met de actie hoe kan dat gewoon wel maar dan krijg ik maar voor 50 euro minder raar is dat
Wouter - 23 August, 2017 9:16 AM
Hoi ikvindbingoleuk,

Wat apart dat het opwaarderen specifiek bij de actie niet lukt. Neem gerust contact met ons op via 070-4272970 en dan gaan we kijken wat er is.
griet1212 -
griet 1212 ik kan niet met de telefoon opwaarderen
Wouter - 22 August, 2017 8:20 PM
Hoi griet1212,

Ik zie dat het opwaarderen niet helemaal volgens plan gaat, we hebben echter wel wat meer informatie nodig om je verder te kunnen helpen. We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
RollingTobacJPS -
Leuke actie . Heb opgewaardeerd maar bijna ook alles al weer ingeleverd vind het knap dat die kansgenerator altijd bij mij maar 1 over houd of dat ik bijv 28 moet hebben komt of 29 of 27 en als ik het zo zie qua tekst van bepaalde noem geen namen die hoeven maar het woord K.O.T.Z in te typen en bam ze winnen achter elkaar en dit is iemand die ove3r de 400 supers in bezig heeft en dan zo door sp of tewijl gp in de watten gelecht word schandalig gewoon heb er geen woorden voor ! wij werken ook voor ons geld en willen ook lekker winnen maar dat zit er hier helaas niet in de vaste kliek blijft winnen en ze hoeven maar even de mekkeren en hoppa ze winnen dat gaat er bij mij niet in .... Kortom die lui staan gewoonweg vast geroest in het systeem bij sp/gp !

Even mocht ik winnen in de 1e week dat ik met deze naam speelde bam een supertje erbij geweldig maar dat was het dan weer ..... de week is voor bij je bent gek gemaakt en je kan inleveren en opwaarderen had hiervoor ook 1 x met mijn 1e naam pezies het zelfde nou ik stop er hier na mee ik vind het wel best zo !

Ik hou niet van onrecht en dat is hier zeker van toepassing bepaalde mensen die blijven dag in dag uit winnen en dacht niet dat een site zo in elkaar moet steken !
Wouter - 22 August, 2017 8:15 PM
Hoi RollingTobacJPS,


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
blue_D1 - 28 August, 2017 5:51 AM
das leuk ik ben er bij
hemanna -
doe ik ook aam ee .met ernatje.leuke geste van jullie ga zo door super!!!!!!!!
pjummie -
ben benieuwd wat er bij uitkomt. tot nu toe heb ik nog nooit gewonnen !