Bekijk de Open Dag 2017 video!

Bekijk de Open Dag 2017 video!

Zaterdag 20 mei was het feest op het Spelpunt kantoor. Na weken voorbereiding was het eindelijk tijd om spelers welkom te heten tijdens de Open Dag.

Er waren de hele dag door interactieve presentaties over Bingo en Dobbelfeest en niet 1 maar 2 bingo rondes werden er gespeeld. Dit kon natuurlijk niet op een lege maag dus was er de mogelijkheid om de hele dag wat te eten en te drinken in het GamePoint Cafe. Met een drankje in de hand konden de genodigden een van de rondleidingen volgen en tot slot nog even op de foto met speciale Open Dag achtergronden en zelfs in de Live Bingo studio zichzelf op de gevoelige plaat laten leggen.

We willen iedereen die er was bedanken voor een fan-tas-tische dag! Het was bijzonder gezellig en wij zijn blij dat we zulke lieve, mooie en toffe spelers welkom mogen heten op onze site en op ons kantoor. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden hebben we een sfeer impressie gemaakt.

Neem rustig de tijd om de fotos en de video door te nemen dan gaan wij alvast aan de slag met jullie feedback en de voorbereidingen voor een volgende editie!


Druk bezig met de laatste voorbereidingen.


Onze nieuwste Live Bingo presentatrice?


Sander liet spelers zien hoe hij hen in een Spelpunt omgeving neerzet.

Dat ziet er dan vervolgens zo uit!

Bedankt allemaal en tot de volgende keer! 

Speel Bingo! 

RockMockel -
Jullie allemaal hartelijk dank voor (weer) een fantástische dag! Het was super gezellig Lekker eten en drinken en weer zeer interessant om in de "keuken" van alle spellen te mogen kijken. En na al dat moois ook nog eens naar huis met mooie kadootjes! Ik ben als speler erg blij met jullie en voel me thuis in de Spelpunt familie! Dikke en van mij.

Groetjes van Monique / RockMockel
SamiraGP -
Hi RockMockel, wij vonden het ook erg gezellig. Het doet ons goed te horen dat je er zo van hebt genoten. Wellicht tot de volgende keer .
fleurtje79 -
hoi
Vond het heel leuk en gezellig opendag , heel mooi gedaan alles ,top
leuk te zien hoe jullie daar doen.
en wat leuk die filmpje , en foto s waar kan ik die vinden?
dankje voor alles gr fleurtje79
SamiraGP -
Hoi fleurtje79, bedankt voor je mooie woorden! Wij vonden het ook erg leuk om van alles te kunnen laten zien hoe het een en ander verloopt hier! De foto's die je in de studio hebt gemaakt komen (automatisch) naar jou toe zodra ze gereed zijn.
bingospellen - 23 May, 2017 6:41 PM
Hoi,

Dank je wel voor de leerzame open sp dag.
Misschien een idee voor 3 bingo's ipv 2.
Dan meer kans op een prijs.
En een troostprijs voor degenen die niks winnen.
SamiraGP -
Hoi Bingospellen, wat een leuke suggesties! Ik ga ervoor zorgen dat ze bij de juiste persoon terecht komen. Fijne dag verder
AnnemarieTweety -
Zag er leuk en gezellig uit helaaas wegens gezondheids klachten en te vere afstand niet er bij geweest mischien in de to ekomst een keer .
SamiraGP -
Hi AnnemarieTweety, dat is inderdaad erg jammer, maar je gezondheid gaat natuurlijk voor. Ik hoop dat je je al wat beter voelt!
gijsje2 -
HEEL ERG BEDANKT VOOR DIE MOOIE FOTO,DIE WE TOEGESTUURD KREGEN.

VR GR GIJSJE2
colinde_cc -
Hallo ,,,, allemaal, dat ziet er fantastisch uit, en wat was het n TOPdag, !
Echt gezellig,genoeg eten en drinken, nog heel erg bedankt tot de volgende keer