De Spelpunt Marathon begint vandaag

De Spelpunt Marathon begint vandaag
Klaar voor de start... AF!

Vanaf vandaag tot en met 20 juni kunnen jullie samen geweldige prijzen vrijspelen tijdens de Spelpunt Marathon. Bij de finish wacht een geweldige weggeefactie en jij bepaalt de prijzen; iPhones, laptops, levenslang SuperVIP en flatscreen TV's! Er kan zelfs een 2-uurlijkse gift in plaats van een 3-uurlijkse binnen gehaald worden! Hoe meer jullie spelen, des te meer prijzen wij weggeven. Nodig dus al je vrienden uit en doe mee aan de uitdaging!

Het is heel simpel om mee te doen en de beste prijzen vrij te spelen. Elk spel telt:

  • Elke Bingo Kaart telt mee. Als je met alle kaarten speelt, draag je dus maximaal bij.
  • Bij DobbelFeest telt elke ronde. Of het nou Party, Triple of Normaal is. Tip: Gelijktijdige modus speelt het snelst!
  • Elke 1.000 spins bij GamePoint Slots tellen mee naar de prijzen.
  • Is een andere spel je favoriet? Dan telt elke gespeelde ronde mee!

Neem snel een kijkje op de Spelpunt Marathon-pagina om te zien welke prijzen je allemaal vrij kan spelen. Op 20 juni maken alle Spelpunt Marathon-lopers (jij dus!) kans om de vrijgespeelde prijzen te winnen.

Om het spelen extra leuk te maken, hebben wij elke dag Happy Hours: Geniet van Extra SuperBingo's, de Gouden Bal in Bingo en Volle DobbelFeest Jackpots tussen 19:00 en 22:00 uur. Voor de nachtbrakers doen we het tussen 01:00 en 04:00 uur nog eventjes over.

Speel Bingo!

tropicia -
echt leuk sp
tweetylover -
super leuke aktie weer sp ik doe mee
Puntjemuntje -
Nou....ik maar niet! Heb net een marathon achter de rug, gisteren en vandaag (zover ik terug kan kijken bij de gegevens) heb ik 88 spelletjes verloren en wel 11 gewonnen!!! Dat kostte me het grootste deel van mijn punten. Kwalitatief uitermate teleurstellend was het. Het was eens maar nooit weer dat ik iets heb betaald aan deze site......
Wouter - 12 juni, 2017 14:46
Hoi Puntjemuntje,

Ik kan mij voorstellen dat je even wat rust kan gebruiken na zo'n flinke marathon. Gelukkig hoef je voor onze marathon niet zo gek veel te doen om kans te maken op de prijzen. Zo kan je de 3 uurlijkse gift gebruiken voor de bingo kaarten. Alle kleine beetjes helpen met de marathon!
papaver4 -
doe niet mee gp in 5 dagen 11.000 punten weg klopt niets van
CasperGP -
Hoi papaver4,

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je het enigszins furstrerend vind als je zoveel Munten verliest in een korte tijd. Maar zoals mijn collega Wouter hierboven ook al had beschreven kun je natuurlijk ook je 3 uurlijkse Gift gebruiken om Bingo mee te spelen. Verder zou ik je bovenal heel veel succes willen wensen en wellicht dat jij aan het einde van de Marathon één van die gelukkig spelers bent.
flop46 -
waaeom worden al deze akties in de avond gehouden en ook niet een keer overdag. dan zijn er ook genoeg spelers
Wouter - 12 juni, 2017 18:59
Hoi Flop46,

De meeste evenementen doen we in de avond omdat dan veruit de meeste spelers online zijn in zowel Nederland als de andere landen waar we actief zijn.


De marathon actie geldt voor iedereen over de hele dag en sommige prijzen (zoals de 2 uurlijkse gift) zijn ook de hele dag actief als ze behaald worden.
Puntjemuntje -
Nou Wouter, in mijn optiek ga je geheel en al voorbij aan het feit dat het zoals ik schreef Kwalitatief Uitermate Teleurstellend was om 88 spelletjes (en vandaag kwamen daar nog een link aantal bij te VERLIEZEN!! Hoe leuk denk jij Wouter dat het is wanneer je ziek bent, je bijna niet kunnen bewegen van de pijn, een spelletje nog NET kan zeg maar om verveling tegen te gaan en dan spelletje na spelletje verliest op deze site? Denk je nou ECHT dat ik dat LEUK vind dat alsmaar verliezen? Het was omdat ik weinig anders nog kon doen, je denkt toch niet dat het dagelijke kost is dat ik op de site ben te vinden? Zo lang achter elkaar? En wanneer ik nu ook met een regelmaat wat zou winnen....niet dus. Smorgens even, in de middag een kwartiertje en na het eten in de avond even....zonde van mijn tijd en humeur anders......
Wouter - 12 juni, 2017 20:35
Hoi Puntjemuntje,

Verliezen is natuurlijk nooit leuk en het doel van Spelpunt zou moeten zijn wat jij aangeeft, wat afleiding. Het even inloggen in de ochtend, middag en avond zorgt er al voor dat je mee kan dingen voor de prijzen die we weggeven. Je kan dan 3x je drie uurlijkse gebruiken om een potje te spelen als je het een beetje goed timed.
quwennie2 -
somber weer buiten nu tijd voor een zonnetje
pacha3 -
leuke actie, maar jullie weten allang welke prijzen er gegeven worden. Dus daarom hoef je niet eens mee te doen. Actie is om mensen gestimuleerd te krijgen NOG MEER te laten spelen. Goed bedacht weer spelpunt
blacky32 -
Ik ben dr klaar voor super leuk deze aktie.veel s6 all spelers.
en de medewerkers fijne speelwerk week,
JoyceGP - 13 juni, 2017 09:50
Hey blacky32,
Heel veel succes en speelplezier! En natuurlijk de groetjes van het hele Spelpunt kantoor
Annakleinlooh - 13 juni, 2017 00:03
ik doe nergens meer aan mee mag alleen voor de hoge betalen
nou de groeten dan maar
ik heb al zoveel aan jullie geven
maar jullie geve
n niks terug
blacky32 -
Super ik doe mee.wens alle spelers heel veel s6 fijne Marathon dagen all

en de medewerkers ook fijne Marathon werk dagen
margret38 -
leuke actie weer djw, maar waarom niet vaker de items is gewoon niet te doen, je bent kapitale kwijt aan munten en dan heb je er maar 2, niet erg motiverend.
JosKirkels1 - 13 juni, 2017 12:48
doe ook nergens meer aan mee allemaal lokkertjes die voor de speler niets opleveren en handen vol geld kosten . alleen spelpunt vaart er wel bij en de speler verliest binnen no time weer alles je komt hier geen stap verder
bollie97 -
wat mij opviel is dat er gisteren in 1 keer een actie van opwaarderen 50% te voorschijn kwam, even later was die weer verdwenen. Hoe kan dit? Smorgens was deze actie er nog niet.
Wouter - 13 juni, 2017 14:46
Hoi Bollie,

Dat klopt, we hadden gisteravond een mini-actie waarbij je 50% extra bij alle opwaarderingen kreeg. Deze was tijdelijk dus wanneer je zo'n actie ziet maak er dan meteen gebruik van!
kadokido - 13 juni, 2017 14:50
ja, beetje jammer als je dat de volgende dag wilt doen, omdat het dan beter uit komt.....