NIEUW: Bingo Verzamelingen voor de mobiele app!

NIEUW: Bingo Verzamelingen voor de mobiele app!
Bijna een verzameling compleet, maar je moet de deur uit? Geen probleem! Zorg dat je de laatste versie van de Bingo applicatie hebt gedownload op jouw smartphone of tablet en verzamel onderweg verder.

Kom online, speel mee en verzamel ze allemaal voor geweldige beloningen!

Haal de gratis app voor Android door hier te klikken of voor iPad of iPhone, door hier te klikken.

Speel Bingo en verzamel mee!

_lovelight_ - 2 augustus, 2017 10:13
Top !
Mister_Solo - 2 augustus, 2017 18:43
Leuk , maar alle verzamelingen heb ik allang vol...en nu??

Het is voor mij aantrekkelijker om een nieuwe naam aan te maken, en vanaf 0 de bingoverzamelingen te gaan sparen

Het kan toch niet zo zijn, dat spelers die langere tijd 1 zelfde naam hebben op deze manier benadeeld worden???
MartijnGP -

Hi Mister_Solo,

Bedankt voor je reactie. We hebben op Spelpunt verschillende evenementen waarbij ook nieuwe Bingo verzamelingen worden geintroduceerd. Tijdens deze evenementen kun je proberen om de nieuwe verzameling compleet te maken. Daarnaast zijn wij aan het kijken naar mogelijkheden om wellicht in de toekomst meer verzamelingen toe te voegen. Houd de blogpagina goed in de gaten voor nieuwe evenementen!

Mister_Solo - 2 augustus, 2017 21:56
Als reactie op MartijnGP, goh laat ik nu juist ook dat antwoord zelf al bedacht te hebben he

Ik wist dat iemand van kantoor zou beginnen over de tijdelijke verzamelingen tijdens een evenement.
Echter dit staat in geen verhouding tot wat ik als ''nieuwe''speler kan verdienen met de bingo verzamelingen

Binnenkort zul je mij zien als Mister_Solo1 .......toch raar dat je als nieuwe klant beter af bent dan dat je al jaren lang vaste klant bent
Wouter - 3 augustus, 2017 09:40
Je bent vrij om een tweede naam aan te maken om opnieuw te beginnen totdat we nieuwe (tijdelijke) verzamelingen hebben.
Als 'oude' speler heb je de afgelopen tijd de normale verzamelingen en de tijdelijke verzamelingen compleet kunnen maken zoals de Zinderende Zomerdagen, Oranje Week en Pasen. Deze verzamelingen zou een 'nieuwe' naam niet meer compleet kunnen maken.

Hoe langer je speelt, des de meer (tijdelijke) verzamelingen je compleet kan maken en dat is (voor nu) je voordeel ten opzichte van een nieuwe naam.
GP_Jeff - 3 augustus, 2017 13:02
Daarnaast kijken we ook naar mogelijkheden om de verzamelingen verder uit te breiden voor mensen die veel al compleet hebben. Dat gaat buiten de verzamelingen om die tijdens evenementen worden aangeboden. Ik kan hier echter geen tijdsbestek voor geven Solo.
schapekoppetje -
ja, je kan zien of je een kaart krijgt met Verzamelingen. (je krijgt EN haalt ze zelden, maar ja....)
maar je kan niet zien hoeveel je er al gehaald heb van bepaalde verzameling en hoeveel je er nog moet in bepaalde kamers
schapekoppetje -
iki zie dus nergens een icoontje Bingo Verzamelingen
Wouter - 3 augustus, 2017 12:48
Hoi schapekoppetje,

Het bijhouden van de verzamelingen is makkelijk. Op de website zie in je Bingo een icoon met een kladblok erop. Deze staat rechts van de 3-uurlijkse gift. Wanneer je daarop klikt krijg je alle informatie te zien van jouw verzamelingen.

Bij de mobiele versie is het dezelfde icoon, let wel dat deze alleen in de nieuwste versie zit dus update voor de zekerheid de app.

Veel plezier met de verzamelingen
Mister_Solo - 3 augustus, 2017 18:18
Goh de hele direktie tracht mijn doordachte mening te ontkrachten

Echter blijft staan, dat ik beter af ben met een nieuw account, zodat ik ALLES weer opnieuw kan gaan sparen.Hoewel ik niet op een nieuwe naam zit te wachten, maar er zit binnenkort niets anders op, ik ben geen dief van mijn eigen portomonnee !

Dit geeft toch wel stof tot nadenken, een spellensite zou het juist moeten aanmoedigen dat spelers niet dikwijls nieuwe spelersnamen aan gaan maken, maar op deze manier werkt het systeem dit zelf in de hand

Tav Nickgp: Nog steeds hoeft een nieuwe speler niet zijn registratie te bevestigen via email, dus een nepemail adres kan men nog steeds gebruiken. Dus bij deze ben je niet juist op de hoogte, en gaf je mij dus onjuiste info. door. Dit is 1 van de redenen waarom er zoveel inloggers/spelers zijn met zovele nicknames...wellicht dat kantoor daar eens iets aan zou kunnen gaan doen ?
GP_Jeff - 4 augustus, 2017 12:01
Heh, ik probeer je mening niet te ontkrachten ik vind zelfs dat je een valide klacht hebt dat er voor de spelers die hun verzamelingen compleet hebben geen goed vervolg is.

Ik gaf alleen aan dat we naast de evenementen momenteel ook naar andere mogelijkheden kijken om iets met collecties te doen voor mensen die ze al compleet hebben. Hoe dit invulling krijgt weet ik nog niet, maar het staat bij ons Bingo Team op de radar en worden er concepten uitgeschreven.

Zodra er meer nieuws is, dan hoor je dat
amsterdam1964 -
al een aantal verzameilingen gehaald maar krijg ze niet pffffffff
ginie -
ach, ik geef het op met die Verzamelingen ! Heb je ze eindelijk bij elkaar, na maaaanden, en win je gewoon niks met die gratis kaarten die je dan krijgt
blijfspinnen -
solo heeft gelijk jullie moeten die volle items gewoon weer leeg gooien waarom kijken naar uitbreiding
DUIVELS_SPEL -
Mee eens (leeggooien) , ook aanmaken van die fake namen iets aan doen vele maken deze aan om met een fake naam de zaak te zieken en andere het spelplezier te ontnemen dus bevestiging vragen met opgegeven mail adres kunnen ze dat niet dan naam ook niet laten spelen ben je van een hoop gezeik af , en jullie krijgen dan ook een beter overzicht .
hotspot1 - 6 augustus, 2017 19:28
Wel een beetje jammer met wk en ek herenvoetbal allemaal acties en emoticons nu niks terwijl we in de finale staan en hem winnen
silvia280 - 6 augustus, 2017 20:42
Hoi,

Eindelijk zag ik items voor verz. op mijn ipad