Morgen VIP Weggeefactie

Morgen VIP Weggeefactie

Wij sluiten de VIP Week af met een knaller! Doe morgen vanaf 21:00 uur mee met een gigantische weggeefactie waarbij je kans maakt op Munten, VIP en SuperVIP. Maar dat is niet alles: je maakt ook kans op een Samsung Tablet!

Omdat deze week in het teken staat van VIP, winnen onze VIPs en SuperVIPs automatisch 50% of 100% meer Munten. Als jij van hetzelfde voordeel wilt genieten, kan je nu nog een VIP worden!

Zorg dat jij erbij bent op maandag 28 augustus vanaf 21:00 uur. Speel gezellig een spelletje terwijl wij prijzen weggeven. Hopelijk zien we je in de chat en veel succes!

Speel nu GamePoint Bingo!

Mister_Solo -
Beste Gp, ivm sportactiviteiten ben ik niet eerder dan 21.15 uur online, bewaar aub een prijs voor mij
SjaakKlapOpKaak -
Wat heerlijk fijn toch GP! Altijd zo ontzettend gezellig deze weggeefacties. Ik zit de dag ervoor al in extreme spanning. Wat zal het dit keer zijn... een reep chocolade of misschien wel een set oorwarmers... Vol verwachting klopt mijn
PieterV9 -
Of al je punten weer weg??
terug -
nauw geef maar aan de vaste mensen die werken kunnen niet mee doen wel de mensen die profiteren van de staat daar moeten wij voor werken dus doe jullie best kan er nooit bij zijn
Wouter - 29 August, 2017 10:19 AM
Hoi terug,

Hoewel de meeste weggeefacties in de avond zijn hebben we geregeld ook weggeefacties in het weeknend of overdag. Zo kan iedereen meedoen wanneer het hen uitkomt.