Win tijdens de Mega SuperBingo's

Win tijdens de Mega SuperBingo's
Vandaag, maandag 18 september, en morgen, dinsdag 19 september, hebben we een nog betere soort SuperBingo voor jullie klaar staan. Doe mee met een van onze Mega SuperBingo's. Ze vinden plaats in de kamers van 250 Munten en hoger.

Wanneer je meespeelt met een van deze Mega SuperBingo's, maak je automatisch kans op een bol.com-bon van €100! Daarnaast geven we ook Munten, Bingokaarten en abonnementen weg na elke Mega SuperBingo. De winnaar van de tegoedbon wordt rondom 22:00 uur bekend gemaakt in de chat. Mis het niet!

Mega SuperBingo's beginnen om 19:00 uur en gaan tot aan de aankondiging van de winnaar, om 22:00 uur door. Hou de chatmededelingen goed in de gaten en mis er geen.

Speel GamePoint Bingo!

De winnaars van €100,- bol.com-tegoed zijn geworden:

visuals117
Annakleinlooh

Gefeliciteerd!

Moordvent -
Wanneer komen der ook nou is actie's in de poker lobby? Bijvoorbeeld bij het winnen van een groot toernooi zo moeilijk kan dat toch niet zijn ? Alles is maar op de bingo!
speelvrouwnatha -
...
Wouter - 18 September, 2017 4:10 PM
Hoi Moordvent,

Dit evenement is inderdaad op Bingo gericht maar we hebben het hele jaar door evenementen en de meeste daarvan zijn in alle spellen, waaronder ook Poker.
heide_struikje -
Wat Moordvent bedoelt is wanneer worden bijv bij draaibingo eens de jp makkelijker. Wanneer is er bij Slots eens extra frees te winnen. Wanneer kan er bij poker bij een toernooi eens een extra vip gewonnen worden oid.
Wouter - 18 September, 2017 5:56 PM
@Heide_Struikje,
We hebben nog een mooie herfst/winter voor de boeg met diverse evenementen maar op het moment zitten geen van die evenementen die je noemde in de pijpleiding. We kijken wel regelmatig naar nieuwe evenementen en ideeen dus ik neem je voorstellen mee.
PieterV9 -
Nou van mij mogen die acties wel afgelopen zijn, altijd als die acties bezig zijn win ik nergens maar dan ook echt nergens een rijtje of wat dan ook. Raar?? Maar wel waar.
Dus maar weer uitloggen tot 22.00 uur. Fijn voor de spelers die het wel leuk vinden maar ik ben er helemaal klaar mee. Dus de spelers die meedoen wens ik heel veel succes toe.
Oranje_bitter -
is dit alleen als je in die dure rooms superbingo speelt dat je die bon ken winnen?jammer hoor heb niet zoveel punten helaas!