Fijne Dierendag!

Fijne Dierendag!
Vandaag viert GamePoint dat het Werelddierendag is. Vandaag draait het niet alleen om onze geliefde huisdieren, maar ook om alle andere dieren in de wereld! Speciaal voor vandaag zijn alle dieren Bingo Dabbers en RoyalDice Bekers afgeprijsd.

Wat is jouw favoriete dier?

Speel GamePoint Bingo

koffieleut22 -
mijn favoriete dier is de hond en aapjes ben ik gek op
simba2014 - 4 October, 2017 11:16 AM
de poes dabber
simba2014 - 4 October, 2017 11:18 AM
vandaar de naam simba hij is me trouwe viervoeter kater
fajalobi24 -
Ben gek op wolven lol
nootje66 -
Gefeliciteerd allen
Josephina -
leuk
janjansen3 -
Een hollander
Tissing1 - 4 October, 2017 11:18 PM
Is de panda geen dier? waarom deze niet afgeprijst/
Wouter - 5 October, 2017 9:09 AM
Hoi Tissing1,

De panda is zo speciaal dat die een VIP dauber is en die hebben we deze keer niet in de aanbieding gedaan.
PieterV9 -
Ik vind het ronduit schandalig dat jullie de mensen munten laten betalen voor een dabber of een RoyalDice beker!!! Krabben jullie jezelf nou nooit eens achter de oren of dit eigenlijk wel door de beugel kan?? De munten zijn al zo belachelijk duur en dan op deze manier mensen munten afvragen??? En als er dan iemand een Panda wil moet je daarvoor VIP wezen. Omdat dat zo speciaal is?? Wat een lachertje.Maar ik zal wel weer als zeikerd worden gezien. Maar ik wil dit toch even gezegd hebben. En als het kan niet mijn reactie verwijderen aub, feedback kan ook weleens negatief zijn. Daar leren andere bedrijven ook van.
Wouter - 6 October, 2017 10:06 AM
Hoi Pieter,

De dabbers en bekers zijn een manier om een persoonlijk tintje aan je spel te geven en ze zijn niet verplicht. Er zijn diverse (tijdelijke) dabbers en bekers die gratis verkrijgbaar zijn en soms geven we een fikse korting zoals met dierendag.
Het is geheel aan jezelf om te besluiten of deze dabbers en bekers je munten waard zijn.
koffieleut22 -
idd is het zelfde als lucht kopen gooit echt niet anders dan gratis beker en bingo win je ook niks meer dus lekker je muntjes houden heb je tenminste nog spel plezier voor