Vandaag: Weggeefactie!

Vandaag: Weggeefactie!

Vandaag is het zover! Vanaf 19:00 uur maak jij kans op geweldige prijzen, zoals cadeaukaarten voor de GAMMA, HEMA, ICI Paris XL en bol.com. Het enige wat jij hoeft te doen is gezellig tijdens de weggeefactie je favoriete spel te spelen.

Maar dat is niet alles: Vanaf vandaag krijg je ook de laatste kaart gratis wanneer je alle kaarten koopt in de ronde. Deze speciale actie geldt in alle Extra Kaarten kamers bij GamePoint Bingo. Je herkent deze in de kamerlijst door het Extra Kaarten-symbool naast de kamerwaarde.

Hopelijk zien wij je vanavond in de chat tijdens de weggeefactie. Voel jij je al een winnaar? Misschien helpt deze GRATIS kaart je op weg!

Klik en speel GamePoint Bingo met een gratis kaart

ron1515 -
Weer een actie ze hebben weer geld nodig laten ze is een keer wat geven met die slots
100 eiro op gewaadeerd binnen een kwartier was ik weer klaar speelde 10.000 punten 2x bonus en geen enkele free spins waardeer echt niks meer op hoop dat iedereen zo denkt
waardeloos gp wil alleen maar verdienen aan de mensen
Wouter - 13 November, 2017 11:02 AM
Hoi Ron en ikvindbingoleuk,


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970 of stuur ons een berichtje via het servicepunt.
Wimke3 -
ook helmaal mee eens ...ik zat ff in de 250 room handmatig en ..ja .hoor ..tot half 1 alleen de vaste hollandse namen die je ook in de 50 rooom eeuwig ziet voorbijkomen ...en na half 1 alleen de France namenbak ....dus 6 uur lang dezelfde namen ...klopt nooit ...oh en mij viel ook op dat elke ronde dezelfde 3-4 namen komen die al eerder prijs hadden ....en dat alles soms met 115 spelers ..dus spel eens goed op de schop ....kansgenerator weer beter afstellen ...
ikvindbingoleuk -
helemaal mee eens zijn echt geld wolven als je opwaardeerd win je iets en de dag erna nemen ze je alles af en maar de vaste kliek die maar blijven winne iedere dag steeds weer ik heb veel mee gemaakt andere winne sb na sb ik won van de week de sb en waar sta ik nu weer op nul gewoon geen woorden voor als je speelt moet je steeds 8 10 tg en de vaste kliek heeft bingo klopt geen hol van sp zal vandaag niet anders zijn met jullie weg geef actie
ron1515 -
Hoi wouter dat heb ik meerdere malen gedaan het enigste wat zeggen is dat je dan niet zo hoog moet spelen dan doe je er langer mee
Maar zeggen niet dat je te hoog opwaardeert en waarom kan je dat hier niet zeggen mag niemand het weten of zo
Wouter - 13 November, 2017 1:10 PM
De reden waarom we vragen om te bellen is omdat dit niet de plek is om je speelgeschiedenis door te nemen. Het is jouw geschiedenis dus nemen we die alleen met jou door en niet met jan en alleman die hier mee kan lezen.
ikvindbingoleuk -
hoi wouter het heeft geen zin om te belle wordt een half uur tot uur aan de lijn gehouden en het is gewoon het stand anwoordt wat je krijgtvhet zal ook eens leuk zijn als je water langer kan spelen dan maar een paar uurtjes nou ik vindt 5 ton wel erg veel dat je nog geen twee dagen van kan spelen een lijntje krijg je dan nemen jullie dan wel over een ton munten het klopt gewoon niet meer bij jullie ik heb gistere maar drie lijntjes gehad en een patroon in de 2500 munten kamer endat was het het maak gewoon niks meer uit waar je nog speelt goed koop of duur het zijn gewoon de vaste winnaars bij jullie daar pas ik voor toen mijn naam shelly 38 was vondt ik het nog leuk maar jullie zijn mijn naam al meer dan twee jaar wijdt zoek die maar eens weer op waar die gebleven is gr bingovindikleuk
Wouter - 13 November, 2017 4:36 PM
Je kan het gesprek zo lang of zo kort maken als je wilt wat bij andere helpdesks nog wel eens anders is.

Je kan ons ook bereiken via het servicepunt maar mijn punt is dat we hier niet ingaan op spelverloop of je speelgeschiedenis om redenen die hierboven staan.

Heb de naam shelly38 trouwens gevonden en we kunnen je helpen weer toegang te krijgen, laat dat dan een reden zijn om de telefoon eens op te nemen.
Xx_LuckyMe_xX -
Deze site moet gewoon is goed onder de loep genomen worden,het is niks meer dan een verkapte goksite het is niet voor niks dat je in belgie alleen via fb spelen kunt. En deze reactie zal verwijderd worden omdat je gewoonweg je mening niet geven mag maar het is net zoals iemand hieronder zegt dat als je belt dan moet je lager gaan spelen maar ze zeggen waarschijnlijk nooit dat je minder opwaarderen moet.
Wouter - 13 November, 2017 4:32 PM
Hoi Xx_LuckyMe_xX,

Het staat je natuurlijk vrij om je eigen mening te hebben wat we echter wel vaak zien is dat die mening op een wat minder nette manier wordt verwoord. Wanneer dat het geval is kan het zijn dat we de opmerking verwijderen.
Moordvent -
ik geef me ex vrouw weg die heeft nog meer gekost dan heel GP bij elkaar
Flippos2 - 13 November, 2017 5:37 PM
Kort zal ik zijn de bingo app gooit je er steeds af .(Mobiel)
en werkt traag dan zijn de eerste paar ballen al gevallen
Dit is na de laaste paar updates en royal dice die moet je vaak op klikken op de gekozen straat of nummers enz
En nu niet terug typen wat je kunt doen want dat weet ik al jaren .
maar denk hoe meer dingen op de app hoe trager slomer hij wordt enz
Nou best kort hè
Veel plezier bij de weg geef actie gesponsord door iedereen
ikvindbingoleuk -
nou wouter geen tefoon gehoort kan ook zijn dat ik na jaren een nieuw nummer kan hebbe ik zal zelf maar bellen?
Wouter - 14 November, 2017 9:17 AM
Hoi ikvindbingoleuk,

Het spijt mij dat je onder de indruk was dat wij contact met jou op zouden nemen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via 070-4272970, we zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend.
SHELLY38 -
hoi wouter super happy?
Wouter - 15 November, 2017 9:31 AM
Ben blij dat het gelukt is!
ZEUR_IS_NIE_ZO -
tot hoe laat was de actie dan?zat er om 20;00 was die alafgelopen want heb niks gezien?
Moordvent -
zeur is niet zo, toen was het over
quizted21 -
hoi ik ben quizted21 ja ik speel hier zo nu en dan een spelletje maar dat geklaag hier steeds dat is nergens voor nodig teneerste je bent niet verplicht om op te waarderen dus het ligt geheel aan jouw zelf als je dat wel doet. en als je naar het casino gaat heb je ook geen garantie dat als je daar geld pint dat je dan gegarandeerd wint.! dus gewoon niet klagen gewoon gezellig een spel doen en als je niet tegen je verlies kunt wat doe je dan op een gamesite.
_lovelight_ -
Ik ben het helemaal met je eens quized21 !
muisje1000 -
zouw wel eens leuk zijn nog nooit iets gehadt
MANGIEL -
Zouw, GehadT ??? werkelijk?
SINGING_FROG -
leuke actie ieder keer wouter maar ik denk er over om bij jullie te stoppen zie vaak dezelfde winnen ik ben het nu wel beu om alleen maar inteleveren, vind het niet meer leuk om te spelen.