Laten we samen Bingo Tournament spelen!

Laten we samen Bingo Tournament spelen!
Eerder hebben wij iedereen uitgenodigd voor een gloednieuw Bingo-concept. Speel één-tegen-één, klim naar de top en win steeds meer Munten!

Heb je een Android smartphone? Download dan hier de app en test mee! We horen graag wat je ervan vindt. Je kan ons zelfs feedback geven direct in de app zelf!

Om zeker te zijn dat er genoeg spelers zijn om tegen te spelen, houden we vrijdag 11 november om 20:00 uur een speciale speelsessie! Nodig je vrienden uit en kijk of jij de top kan behalen!

Download nu alvast de Android-app en speel wat oefenpotjes! Zien wij jou op vrijdag?

_lovelight_ -
Hallo, ik had net al een vraag gesteld in het vorige nieuwsbericht, maar vraag het hier nogmaals: "Ik heb de app op mijn smartphone, maar ik heb ook een tablet. Daarop heb ik een ander gmail-adres. Mag ik het ondanks dat ook op de tablet spelen? Het is dan allemaal wat groter en duidelijker. Trouwens als ik feedback wil geven en ik druk op accoord dan word ik doorverwezen naar gmail en andere doorstuurmogelijkheden. Druk ik dat weg krijg ik in beeld dat de feedback is verzonden. Komt het nu dan wel over of niet? Ik heb het spel nu een aantal keren gespeeld en krijg dan vaak dezelfde tegenspelers. Ook als ik gewonnen heb, krijg ik alsnog dezelfde tegenspeler. Ik neem aan dat die speler verloren heeft en niet in ronde 2 mag spelen??? O ja...nog iets, waarom is altijd 1 vakje acher een nummer donkerder gekleurd op de speelkaart? Grz. _love_
Wouter - 10 November, 2016 12:00 PM
Hoi _Lovelight_

Dat zijn aardig wat vragen ineen en dus ook gelijk feedback

Het spel is zowel voor de telefoon als tablet te spelen maar het is wel gemaakt voor de telefoon. Het kan zijn dat er wat zaken wat minder goed uitzien op de tablet versie.

Het feedback formulier wordt verstuurd vanuit je e-mail, als je die verstuurd dan krijgen wij de geleverde feedback.
We vinden het nu belangrijk dat er gespeeld kan worden (vandaar ook de testsessie op vrijdag) dus laten we je tegen dezelfde tegenstander spelen en het kan zijn dat een vlakje soms een ander kleurtje heeft. Dit betekent verder niets en gaan we in een latere versie aanpassen.

Nogmaals bedankt voor je feedback
repelsteeltje31 -
leuk
VrijWonen -
Nou jullie hebben me nodig voor alleen op te waarderen dus ga lekker dit spel spelen ik doe er niet aan mee ik kots zo langzamer hand van jullie hele site !
DE_WACHTKAMER -
this niet verplicht om tespelen dus zeik ergens anders maar niet hier
DylanWind1 -
hou alsjeblieft toch op dit slaat toch nergens op als je niet leuk vindt ga dan gewoon weg maar ga niet zeuren hou niet van azijnzeikerds
sherita -
je heb gelijk vrijwonen, hey de wachtkamer en dylanwind1 wat zijn jullie een stelletje slijmers jullie horen zekers bij de vaste kliek wat elke dag wint hahaha
schuttersvrouw -
steeds op 1 partroon of bingo in iedere kamer 16 dagen pas gehad en nu weer 4 dagen steeds op 1 al je punten vreten ze op en meer niet ze willen alleen maar geld zien op lichters zijn het