Verzameling & Dabber ontworpen door spelers!

Verzameling & Dabber ontworpen door spelers!
Tijdens de Winter Wonder Week in december heeft ons Bingo Team een speciale avond gehouden voor alle Bingo spelers. Hierbij was er de mogelijkheid om vragen te stellen en werden er speciale Bingo prijzen weggegeven. Hierbij wonnen een aantal spelers de mogelijkheid om een nieuwe Dabber en Verzameling te suggereren en ze zijn af!

Ladyindia houdt erg van de zee en de zonsondergang, daarom hebben wij deze beiden gecombineerd voor een gloednieuwe Dabber. Natuurlijk is hij gratis door iedereen te gebruiken.

Ook speler Tout_Doux mocht met ons aan de slag, in dit geval voor een nieuwe Verzameling. Hij wou graag een verzameling die iedereen aan zou spreken en daarom kan je van af nu vlaggen verzamelen van alle grote Bingo-spelende landen bij GamePoint. Ga snel naar de 50 Munten kamer om jouw verzameling te beginnen!

Kom snel Bingo spelen en neem een kijkje naar deze door jullie medespelers ontworpen Dabber en Verzameling! Als jij mocht kiezen wat zou jij dan willen zien als Dabber of Verzameling in Bingo?

Speel nu!

janjansen3 -
Fantastisch dabber weer
Djangojango1 - 1 February, 2018 7:41 AM
Ow leuk ...maar nog leuker? als je de serie.s klaar heb ..dan nieuwe serie .. van de kamers ...dat maakt het spannender duurd toch al lang dus tip
Mister_Solo -
Al zo vaak aangegeven....al zo lang heb ik, net als velen de verzamelingen compleet in de duurdere kamers....en dan komen ze nu met wel 1 nieuwe verzameling in een goedkope kamer , tis gewoon om te
koffieleut22 -
wat een geweldige leuke dabber ,geeft mij geluk bij bingo
Moordvent -
kom alsjeblieft nou is met wat leuks voor andere spellen, altijd maar weer die Bingo !!, wanneer gaan jullie is iets in de Poker doen ?
jesdylmil -
meer munten voor je geld ook een optieen dan bedoel ik buiten de aktie's om als ik kijk als je svip bent voor 25 euro maar 14000 krijgt erg weinig terwijl je er zo dooheen bent als je niks wint
waardeer nu alleen nog op met aktie's anders is het niet meer te bekostigen als je een tijd niks wint
BinSuparman -
De keuze van de spelers staat er bij.......een goede deal betreft munten ...ook dat is de keuze van de spelers...dus kom eens met een leuke voordelige aanbieding bv"voor 10.00 euro 15.000 munten!!!