Verzamel ze allemaal voor een nieuwe Dabber!

Verzamel ze allemaal voor een nieuwe Dabber!
Eindelijk is het zover! Vandaag voegen we de nieuwe Egypte Verzameling toe aan je favoriete Bingo-spel! Verzamel alle Egyptische voorwerpen in de 1.000 Munten kamer en ontvang een exclusieve Farao Dabber als beloning.

Speel GamePoint Bingo nu en start jouw Verzameling!

koffieleut22 -
erg leuk jammer zo hoge aantal munten
GP_Jeff - 7 February, 2018 2:41 PM
Het is wellicht niet de goedkoopste kamer, maar uiteraard wel leuk om langzaamaan te verzamelen. Zit toch wel een leuke beloning aan vast; de Farao Dabber.

In de lagere kamers kun je uiteraard ook verzamelingen compleet maken met per verzameling een andere beloning. Wellicht komt de volgende nieuwe verzameling wel in jouw favoriete kamer
elsnoeken1 - 7 February, 2018 10:38 AM
alleen voor de mensen met giga veel munten. De rest valt weer buiten de boot. Zo jammer dit.....
Senna_Rafaela -
Ben je anders gewend dan van GP?
GP_Jeff - 7 February, 2018 2:50 PM
Hi Els, Senna,

Er komen nog veel meer nieuwe verzamelingen aan en zoals je wellicht weet zijn verzamelingen ingedeeld per kamerwaarde. Als deze kamerwaarde niet voor je is weggelegd, of je vrienden spelen allemaal in andere kamers, dan is het nog even afwachten.

Els, ik zie overigens dat je al netjes alle verzamelingen uit jouw favoriete kamerwaarde voltooid hebt. In kamers van een andere waarde (zowel hoger als lager) kun je nog een heleboeel andere verzamelingen compleet maken

Senna_Rafaela ik zie dat jij nog een aantal verzamelingen kan voltooien in je favoriete kamerwaardes. Misschien als je die voltooid hebt zou de Egypte verzameling een leuke nieuwe uitdaging zijn.
Senna_Rafaela -
Nou GP_jeff het is al belachelijk dat je voor een dabber betalen moet en dan ook nog in een dure kamer, dat is een hele kostbare dabber maar denk dat die geluk brengt aangezien hier alleen maar de mensen met de meeste punten winnen
spitsneus -
zo jammer dat weer alleen de rijken er van kunnen genieten,
zal altijd zo zijn ,, de rijken worden rijker ,, de arme armer,,
GP_Jeff - 7 February, 2018 2:52 PM
In alle kamers, met uitzondering van de 0-waarde kamers, kun je verzamelen. Dat heeft in principe niets met rijk of arm te maken. Elke kamerwaarde heeft zijn eigen collectie. Daarnaast wordt je niet rijker van deze verzameling, maar krijg je een gratis dabber als je de verzameling compleet hebt
wijgo - 8 February, 2018 8:33 AM
Beste Jeff, de verzamelingen die je kon verzamelen (slechte zin trouwens) zijn al wel zo oud. Dus verwijzen naar verzamelingen die al vele jaren oud zijn is vrij kansloos. Gewoon alle verzamelingen die er nu nog staan eruit halen en in alle kamers een nieuwe verzameling aanbieden. Dit soort fauwekul zitten we niet te wachten. Dankje
GP_Jeff - 8 February, 2018 1:35 PM
Hi Wijgo,

We hebben twee weken geleden nog een vlaggenverzameling live gezet en we zorgen ervoor dat er ook in de toekomst regelmatig nieuwe verzamelingen komen.

PS: De verzamelingen zijn er pas een - een jaartje hè
Angel90 -
Nou ga voor een Farao Dabber ga ik toch echt niet zo hoog spelen, nooit trouwens
NoMercyNoFear -
Wie dit heeft bedacht heeft zeker 5.000.000 op de teller staan !!!
_spinata1_ -
Wat een verrassing weer gp .Bahhhh
Djangojango1 -
idd maja wat maakt het uit ...zijn de mindere niet afhankelijk van denk ik dan een dabber :P
Djangojango1 -
komt zelfs reclame voor de op tv .
nog nooit gezien ...dus word Te commercieel ...dus wie zal dat betalen
GP_Jeff - 7 February, 2018 2:59 PM
Als je toch al aan het spelen bent, is een verzameling eigenlijk gewoon een leuk extraatje. Je verzameld ze gewoon tussendoor, en dan krijg je als je ze allemaal verzameld hebt een kadootje in de vorm van een dabber.

In andere kamers en bij andere verzamelingen krijg je Munten of (S)VIP als je een verzameling compleet maakt. Daarnaast komen er ook voor de goedkopere kamers ook nog wel verzamelingen hoor :)
ArchivedUser660062ad38cda -
liever 15000 punten dan een dabber
GP_Jeff - 7 February, 2018 3:01 PM
Andere kamers hebben Munten beloningen, het leek ons wel eens leuk om een andere beloning te geven voor het voltooien van een verzameling.
Djangojango1 -
juist
_lovelight_ -
Nou ik had gelijk: Egypte verzameling, maar het is erg jammer dat je er hoog voor moet spelen. Het is dus aan mij niet besteed, of ik moet een aantal supers achter elkaar winnen .
GP_Jeff - 7 February, 2018 2:51 PM
Wie weet LoveLight! Succes in ieder geval
_lovelight_ -
Altijd positief blijven.... en thnx
simba2014 - 7 February, 2018 2:51 PM
echt niet normaal je moet speciaal in de 1000 kamer spelen om zo dabber te winnen zit zeker een goude rand om heen dit ken ik echt geen actie noemen
GP_Jeff - 7 February, 2018 2:53 PM
Hi Simba,

Het is ook geen actie, het is een permanente nieuwe verzameling. In de toekomst komen er ook nieuwe verzamelingen in de andere kamers.
ikwinnooit49 -
Ik vind het ook een actie van niks, kan toch ook in een 5 muntenkamer gespaard worden.
Nou, wat mij betreft kunnen jullie ( GP ) die dabber in jullie ...... stoppen.
NoMercyNoFear -
start eerst maar met een fatsoenlijke aanbiedingen voor munten ......wil best 10 euries betalen voor 100.000 munten (leuk voorstel he )
GP_Jeff - 7 February, 2018 3:01 PM
Harstikke leuk voorstel
NoMercyNoFear -
Waarom steek jij je tong uit? Gewoon ff voorleggen aan de grote baas ....
GP_Jeff - 7 February, 2018 3:18 PM
Denk niet dat het'm gaat worden NoMercyNoFear. Dat is een promotie van 2500% extra op het huidig aantal Munten dat je krijgt.


Echter zeg ik nooit nooit
koffieleut22 -
ALS je ZEKER bent dat je spel met items alle items in 1x weg speelt weg speelt ben je al 10.000 punten kwijt ,maar om het compleet te krijgen ben je vele spellen dus punten meer kwijt en dat voor een dabber die wel leuk is maar beslist geen meerwaarde geeft dus......
Wimke3 -
helemaal mee eens ,dus weer zo 1 kul-aktie
groenalsgrass - 7 February, 2018 4:42 PM
oe blokkeer je een speler
GP_Jeff - 8 February, 2018 1:40 PM
Hi groenalsgrass,

Hoewel dit niet echt aansluit bij het onderwerp, pak ik je vraag toch nog even mee. Een speler blokkeer je door op de speelnaam te klikken in de chat, en vervolgens op Blokkeer Speler in het menu dat je te zien krijgt.

Als het niet lukt, neem dan even contact op met de Helpdesk via het Servicepunt of per telefoon. Nemen we het nog even met je door. Succes!
Ingeee - 7 February, 2018 7:22 PM
Hoi GP.

ik speel nu weer een jaar of 3 mee, wat mij opvalt is dat bij jullie toch wel heel vaak dezelfde namen winnen, wat voor spel je ook speelt. wat mij ook irriteerd is dat ik bij jullie alleen maar kan opwaarderen en in no time je punten weer weg zijn. bij jullie draait het alleen maar om mensen hun centen af te pakken. Hoe meer hoe beter!!!
ik heb nu voor de laatste keer 20 euro erop gezet en pakken jullie die weer is voor mij GP klaar.
die Akties van jullie gaan ook vervelen, hoe meer akties hoe sneller jullie het afpakken. Die akties worden ook je strot ingeduwd.

groet Ingeee
BinSuparman -
was er maar een actie ...zelfs dat niet
Djangojango1 -
ik al 10 jaar dus valt mee he hahahhaha ..ti,s leuk maar met geduld en sparen kom je uiteindelijk daar waar je met opwaarderen ook eindigt
bladgoud1 -
maar druk druk bij de bingo
en wij maar 3a4jaar wachten op een nieuwe kast bij slots
tel slots niet bij jullie
of hoe moet ik dat nu bekijken
wel jammer dat de spelers bij slots niet bij jullie tellen
Logusta -
Dabber de babber, hiep hoy
Logusta -
kkkk
els_1953_ - 11 February, 2018 8:52 PM
Ze weten precies wat je betaald bij gp. Hoe meer je betaald, hoe eerder het weer op is.