Het Spelpunt Herfstfestival!

Het Spelpunt Herfstfestival!
In de herfst mogen we allemaal genieten van de binnengehaalde oogst. Bij Spelpunt betekent dat, dat wij ervoor zorgen dat er Munten zijn in overvloed en natuurlijk heel veel gezelligheid tijdens het Herfstfestival.

Dit is wat je allemaal kan verwachten:

  • De Bingo Party krijgt een unieke Herfst-look en wij vullen hem extra aan!
  • Extra SuperBingo's
  • Volle DobbelFeest jackpots!
  • Speciale tijdelijke Bingo Verzamelingen en Dabbers
  • Speciale tijdelijke RoyalDice Beker

Je kan alle details vinden op onze festival-pagina! Waar kijk je het meest naar uit?

Speel Bingo!

dubbel22 -
leuk zo'n actie!

- bingo party wordt extra aangevuld, niet iedereen speelt bingo en de extra munten zijn dus alleen voor degenen die met die bingo winnen. nu weet iedereen dat dat regelmatig degene zijn die al een sloot punten hebben

- extra superbingo's, zie mijn vorige punt

- volle dobbelfeest jackpots: die win je pas bij het behalen van 675 punten = minstens 5 keer dobbelfeest in 1 spel = dus ook weer extra voor de lucky few.

- speciale tijdelijke bingo verzamelingen. iedereen weet hoe snel je die binnen hebt, dus ook hier weer voor de lucky few.

en zo worden de rijken rijker en de rest blijft maar wat aanmodderen :)
JoyceGP - 18 November, 2016 6:22 PM
Hoi dubbel22,

Bedankt voor de feedback. Daar kunnen we altijd wat mee.

Met betrekking tot de verzamelingen: Wij houden er rekening mee dat men een kort periode heeft om deze te verzamelen, dus dit zal wat sneller gaan dan je gewend bent en zeker te doen zijn in de periode dat ze beschikbaar zijn.

Wat betreft je laatste punt, iedereen heeft gelijke kansen en dat staat geheel los van het evenement. Hopelijk kan je dan toch een beetje genieten van de Herfstfestival vormgeving en smileys.
JoachimStiller -
BingPunt en DobbelPunt HerfstFestival dus!
Angel90 -
Leuk!!!! word alleen niet goed van die zeurders hier,
Als zeg je gf dan zijn ze nog te beroerd om djw
te zeggen.
Maar goed heb gelukkig met niemand wat te maken en,speel met plezier lekker in me
uppie zonder gezeik.
En ach win niet veel heb gewoon veel van opwaarderen maar owee als je wint pffff.
Snap eerlijk gezegd niet dat iedereen alles maar kan typen in de chat en,er niet op gelet wordt.
Er wordt met ziektes gesmeten hier................niet normaal meer.
Vraag me af waar admins voor zijn hier,moest het ff kwijt hoor,ben hiet niet zo lang nog
Mister_Solo -
Wat een leuk evenement weer !
dolly75 -
ik vind dit een slechte die veel punten hebben krijgen steeds meer wij moeten alleen betalen dit gaat nergens over pffffffffffffffffffffffffff
denk eens aan de mensen die steeds betalen en geen punten krijgen
daar moeten jullie eens naar kijken en niet deze actie weer niet leuk meer
hoe spelpunt met mensen om gaan pfffffffffffffffffffff
VrijWonen -
Hier ben ik het helemaal mee eens ik waardeer nu al weken op en win echt niks en elke keer het nummer er na of op het eind 1 over houden ook met de supers dan gaat het weer naar de bekende namen zo als jandezeeman mien1961 enz enz en sp weet dit heel goed en moet is ophouden met iedereen heeft gelijke kanzen want dat is hier bij sp totaal niet het geval de hoge en zelfde winnaars hebben gelijke kanzen de lage en veel opwaardeerders totaal niet anders zou ik toch net als de bekende namen ook elke week een super binnen kunnen slepen wat dus totaal niet het geval is . Net als in de 250 room daar win je amper wat nee daar ook dag in dag uit dezelfde en win je een keer pakt sp het direct weer van je af en win je totaal niks meer ! Dat noemt men hier eerlijkheid en random nou nee dat gaat er bij mij dus niet in hier op spelpunt echt niet !!!
CasperGP -
Hi dolly75,

Vervelend dat je het zo ervaart. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zoals je wellicht weet hebben wij in géén geval invloed op de uitslag van onze spellen. Het is namelijk zo dat al onze spellen zijn gebaseerd op de Toevalsgenerator.

Mocht je nou echt in een slechte periode zitten kan ik je altijd aanraden om één van onze andere spellen te spelen. Ook zou het kunnen helpen om bijvoorbeeld spellen te spelen met een lagere inzet of in een kamer te spelen met minder spelers.

Verder kan ik niet veel meer voor je doen dan ontzettend hard te duimen en hopen dat je snel weer een mooie prijs zult winnen.
bacardie348 -
vind het een leuk evenement maar zoals gewoonlijk moet je hier best veel punten voor hebben 18 punten 1 kaart doen jullie dan ook eens bij de 1 en 2 de lagere hebben hier niets aan
schuttersvrouw -
ik zit steeds op 1 partroon of bingo en ik zit in de lobby van 500 ik had 30,000 punten en nu nog 7000 en in de france 500/ of 250 en steeds maar op 1 ik heb 546 puten gehad en meer niet en een ander in in een ronden 5xprijs en dat zijn 6 mensen steeds die lossen mekaar steeds af iets klopt er niet een ander wil ook eens wat hebben je heb nu zat punten van me af gepakt er moet een grens zijn gp