Dobbel erop los!

Dobbel erop los!

Na het geweldige succes van het Bingo spelen, is het tijd voor jullie volgende uitdaging. Poets nog snel je dobbelstenen, want wij willen dat jullie zoveel mogelijk spelletjes RoyalDice spelen!

Vanaf vandaag, 21 february 09:00 uur, hebben jullie 24 uur de tijd om zoveel mogelijk rondes RoyalDice te spelen! Om te kwalificeren voor jouw extra gift, moet je minstens één ronde RoyalDice hebben gespeeld.

Alle spelvarianten tellen mee. Nodig al jouw vrienden uit, kies je favoriete spelmodus en gooi jouw dobbelstenen!

Klaar voor de start? Speel RoyalDice!

Mister_Solo -
Ik speel wel dagelijks vele spellen POKER, betaal me scheel aan de rake die jullie inhouden.......dus de volgende uitdaging is op POKER ??
Wouter - 21 February, 2018 10:18 AM
We hebben geen specifiek doel voor poker opgezet dit evenement maar we zijn nog niet klaar met de GamePoint Winterspelen. Er komt nog meer aan en het zou zo maar kunnen dat je favoriete spel (ongeacht welke) bij gaat dragen aan het doel.
koffieleut22 -
Leuk hoor ik ga er weer voor
corrie1962 -
dat is heel leuk maar dan moet je ook wel dr punten krijgen .en die heb ik van de bingo non niet gehad dat is dan weer jammer,
Wouter - 21 February, 2018 1:20 PM
Hoi Corrie!
De Munten staan er inmiddels bij, heel veel plezier ermee.
romy001 -
Hallo gp, ik wou net opwaarderen omdat ik vanmiddag ineens zag dat het 200 % opwaarderen was, ik ben net vrij van werk en ik wilde het doen, maar nu zie ik ineens dat het er niet meer is, dit is niet leuk voor mensen die tot 18.00 uur moeten werken. gr romy
Flippos2 - 21 February, 2018 7:26 PM
Jammer dat je te laat was romy001 als je geen laptop of pc hebt krijg je de kans helemaal niet .
Hopelijk de volgende x dat het jou wel lukt
Wouter - 22 February, 2018 10:16 AM
Hi romy001,

Het kan zijn dat een aanbieding tijdelijk is, bijvoorbeeld voor 1 of 2 uur vanaf het moment dat je hem ziet. We raden aan om direct gebruik te maken van een aanbieding (die voor jou interessant is natuurlijk ) wanneer je deze ziet.

Inmiddels is er een nieuwe actie gestart waar je gebruik van kunt maken en die loopt iets langer door dan een uurtje.
romy001 -
tja ik was helemaal blij want ik heb geen punten meer, en voor 50 euro krijg je best weinig punten, dan maar weer wachten op een aanbieding, jammer
Wouter - 22 February, 2018 10:23 AM
Hoi Flippos2,

Bedankt voor het doorgeven! Bij het verplaatsen van Munten naar de spaarpot kan je tot 90% overzetten. Zo hou je altijd een beetje over om direct te kunnen gebruiken. Vanuit de spaarpot naar de bank kan je alles weer terugzetten.
Moordvent -
eeeej mooie foto angel, dacht ik al, lekker ding :P
peetje43 -
hallo

Wanneer krijg dan die punten bij geschreven?
Wouter - 22 February, 2018 10:17 AM
Hi Peetje43,

De Munten zijn later vanmiddag (ik vermoed vanaf een uurtje of 15:00) op te halen in Royaldice. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen om je gift te krijgen.
Angel90 -
Dank je Moordvent
Flippos2 - 22 February, 2018 11:22 AM
ik zie wat ik vanmorgen geplaatst heb mis is gegaan wat ik zie het hier ook niet terug maar je hebt er wel op gereageerd en wat je zegt prima zo hoort het maar dat is na updates de laaste paarx niet het geval bij de bingo app wat er hier aan de hand is .is dat als je 60 muntjes hebt en je wilt 20 pakken dan geeft de spaarpot meer aan dat je hebt intotaal en op het laatst wil dus er niet uit omdat de bank denkt je meerhebt wat niet zo is want je had maar 60muntjes maar doe je het bij royale dice daar werkt het wel goed ik heb dit als optie vermeld wat er onhandig is want ik haal uit je woorden dat er niet nog naar gekeken is anders kwam je niet met het antwoord wat er nu staat . Tja je komt voor ontspanning hier en gezelligheid maar wordt zo moe van maar verder het is gezellig
nuncamas1 -
is mijn naam verdwenen uit jullie lijsten ?
Dit is nu de derde keer dat ik helaas moet melden geen gift te hebben ontvangen.

groet
Wouter - 23 February, 2018 10:37 AM
Hi nuncamas,

Ik ga doorgeven dat het niet werkt naar behoren, inmiddels heb ik de Munten erbij gezet.
pintadora1 -
dank je wel Wouter
xx_smarties_xx -
kut site laad langzaam
Wouter - 24 February, 2018 10:49 AM
Hoi xx_smarties_xx,

Er zijn diverse manieren om het laden van de pagina wat te versnellen. Neem gerust contact op met de helpdesk via het servicepunt of via de telefoon, we helpen je daar graag verder.

We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970 en hopen snel van je te horen.
kastfast -
wat een flut spelside ze laten je rustig 9x verliezen al mijn punten zijn weg je laat mensen voor hun plezier spelen ,en dan willen ze ook winnen een beetje verdelen maar hier niet, het lijkt wel mens erger je niet .