VIP van de Week: kennytheman3

VIP van de Week: kennytheman3
En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is kennytheman3 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van GamePoint!

Speel nu Bingo

LeoHolland1 -
Geachte mevrouw, mijnheer,

Ik ben zelf nogal bescheiden van aard en ga in mei zowieso mijn VIP met een jaar verlengen. Maar ik vraag geen verlenging voor mijzelf aan, maar voor Hennie Harder. Hij is een zeer vriendelijke en sportieve speler, nooit jaloers op medespelers. Dat is van meer dan 85% van de spelers bepaald niet te zeggen. Altijd vrolijk en de stemming erin houden. Gisteren gunde hij mij ook alles ondanks dat ik zelf ook VIP ben en naar mijn mening genoeg munten heb. Ik gun anderen ook meer dan mezelf als het maar leuk blijft. Ik heb een gloeiende hekel aan jaloerse mensen en dat laat ik merken ook met smileys. Doe mij AUB een plezier en gun deze man een VIP.

In afwachting van jullie antwoord, verblijf ik.

Met vriendelijke groet,

Reint Meijer alias Leo Holland 1
janjansen3 -
proficiat
LeoHolland1 -
Geachte mevrouw, mijnheer,

Ik zie dat Hennie Harder een vrouw is, dus even een correctie. Hij moet dus een zij worden. Ze heeft een hart van goud.

Met vriendelijke groet,

Reint Meijer alias Leo Holland 1
LadyINBlack2 -
Gefeliciteerd!
janjansen3 -
hey blackie
janjansen3 -
gf met je vip van de week kennytheman3
kennytheman3 -
Vriendelijk bedankt JANJANSEN het zijn inderdaad niet veel spelers die genieten van de spel en vele gebruiken rare woorden zoals Skypers of dergelijke onprettige opmerkingen .
Het is tenslotten toch maar een spel om de tijd te verdrijven! Bedankt nogmaals.