Munten, Munten, Munten!

Munten, Munten, Munten!
Als wij denken aan de herfst, dan denken wij aan bladeren die van kleur veranderen, regen, treinen die niet meer rijden, dikke truien en... Munten?

Zolang het maar Munten regent vinden wij de herfst prima! Vandaag vullen wij de SuperBingo's extra snel. Zorg dat jij erbij bent van 19:00 tot 21:00 uur en van 00:00 tot 02:00 uur. Let goed op de chat om precies te weten waar de volgende SuperBingo plaatsvindt.

Dat is niet alles, gisteren hadden we al 10.000 Munten toegevoegd aan de Bingo Party... Vandaag verdubbelen we dat: dat betekent 20.000 Munten die gegarandeerd gewonnen worden! Haal nu jouw kaarten voor de Bingo Party om 20:00 uur.

Speel mee in de Bingo Party!

bloempje14 -

This comment has been removed.

lady31 -
ik heb in de 6 jaar dat ik spel 2 keer en super gewonnen het is en feest voor de vaste winners en niet for al die andere die niets winnen
CasperGP -
Hi Lady31,

Ik kan goed begrijpen dat het wat minder spelplezier zou kunnen opleveren. Echter spelen er ontzettend veel spelers onze spellen. Hiernaast zijn al onze spellen gebaseerd op de Toevalsgenerator. Het zou dus best eens kunnen zijn dat een andere speler net dat beetje meer geluk heeft dan een ander.

Ondanks dat je dit gevoel hebt, wens ik je dan ook ontzettend veel succes en geluk. En laten we hopen dat je snel weer een mooie prijs wint.
omabig1 -
wat heb ik er aan een dag win je wat en de andere dag ben je het nog sneller weer kwijt
alleen die genoeg hebben krijgen nog meer
en maar zeggen toevals generator nou daar geloof ik niet in
Kopiko -
de toevalsgenerator is engels dus zal geen nederlandse namen vinden, en de svip's hebben al betaald dus die zullen geen super meer winnen.
Mister_Solo -
Ik ben SVIP en won pas nog een superbingo , dus het kan wel
_netjuh -
jA JIJ WINT ER WEL MEER DAN 1