Dobbel erop los!

Dobbel erop los!
Na het geweldige succes van het giften verzamelen, is het tijd voor jullie volgende uitdaging. Poets nog snel je dobbelstenen, want wij willen dat jullie zoveel mogelijk spelletjes DobbelFeest spelen!

Vanaf nu, zaterdag 13 augustus 12:00 uur, hebben jullie twee dagen de tijd om in totaal 300.000 DobbelFeest spellen te spelen! Alle spelvarianten tellen mee. Nodig al jouw vrienden uit, kies je favoriete spelmodus en gooi jouw dobbelstenen! Als beloning verlagen wij de hoeveelheid punten die je nodig hebt om de Jackpot binnen te halen.

Om jullie op weg te helpen, zal je sommige van ons morgen vanaf 18:00 uur in de kamer 'It's my Party' zien om met jou te spelen.

Klaar voor de start?
Speel DobbelFeest!

missbobo -
en maar aktie
nou sp ik wil toch even mijn hart luchten en vind het weer erg jammer van spelpunt
ik was 27 juli jarig en kreeg melden o gift is al opgehaald dus geen verjaardagscado van sp
en kan kloppen mijn ma heeft het op haar verjaardag gehad maar wat ik wel heel raarvind
ik krijg geen verjaardagsgids omdat mijn ma het al heeft gehadmaarOPWAARDEREN dat mag ik wel dus sp leg eens even uit hoe dit dan in elkaar steekt????? en graag geen standaard antywoord maar een antwoord waar ik iets aan heb
Wouter - 13 August, 2016 7:44 PM
Hi MissBobo,

De verjaardagsgift is aan enkele voorwaarden gebonden zoals het IP adres en email adres. Waarschijnlijk is de gift al eerder geclaimed op een van de twee. Neem even contact via het Servicepunt en zoeken we precies uit wat er aan de hand is. Hoop snel van je te horen!
missbobo -
hallo wouter

als je goed heb gelezen heb ik geschreven dat mijn ma hem in februari wel heeft gehad
maar vind het nergens opslaan op een ip adres want ik kan wel op dit ip adres opwaarderen dus vind dit niet kloppen
koffieleut22 -
Hallo
Hier boven staat dat jullie de aantal punten die je moet hebben voor JP tijdelijk zouden verlagen MAAR tot nu toe nog steeds niet gedaan .
een foutje????
Mister_Solo -
Is de 48 uur al voorbij dan sinds zaterdag 12.00 uur ?
KarlGP -
Als jullie met z'n allen binnen 48 uur op z'n minst 300.000 potjes DobbelFeest spelen, dan verlagen wij tijdelijk het aantal punten die jullie nodig hebben om een Jackpot te winnen.
ohyvonne -
is wel leuk om ons zoveel potjes te laten spelen maar waarom winnen we dan niks? heb nog nooit zulke lage ogen gehad de mensen met heel veel speel te goed winnen alles en dat is niet alleen in knobbelen maar overal staat niet echt nice zou ik maar zeggen sorry ben een echte spelpunt fanaat maar zou ook wel es een andere kleur dan groen of licht blauw willen