50% Extra Munten!

50% Extra Munten!
De kinderen gaan weer naar school en dat betekent meer vrije tijd voor alle ouders en grootouders. Wij vieren de start van het nieuwe schooljaar met 50% EXTRA MUNTEN bij iedere opwaardering! Grijp NU je kans, want deze actie is maar tijdelijk!

Wil je nog meer Munten? Onze VIP en SuperVIP leden krijgen de Actie-bonus boven op hun gebruikelijke 50% of 100% Extra Munten bij het opwaarderen! Ben jij nog geen VIP of SuperVIP? Klik NU hier om lid te worden!

Claim hier jouw GRATIS MUNTEN!

MISSLOVE35 - 29 August, 2016 1:18 PM
Tot wanneer is deze actie?
KarlGP -
De actie loopt nog tot morgenmiddag. Onder "Opwaarderen" zie je ook een handige countdown, die je precies laat weten hoe lang je nog 50% extra krijgt
Teddybeertje2 -
Had liever 100 gehad deze hadden we vorige week ook.
LisanneGP -
Dit was een spontaan extraatje! Beter iets dan niets :-)
boenzoe2014 -
wanneer is die 100 procent actie weer ik heb vorige week zoveel gedaan dat iknu w8 op de 100 procent
KarlGP -
Ook wij worden altijd weer door onze opwaardeeracties verrast. Hou de site maar goed in de gaten, dan weet je al gauw wanneer we weer zo een actie doen.
Ganny1 -
Pfffff gelukkig weer die irritante popup.
Wanneer stoppen jullie daar eens mee.
LisanneGP -
Hi Ganny1,
Sommige spelers houden de nieuwspagina niet in de gaten en zouden de opwaardeeractie mislopen als we deze melding weglaten. Als je niet teveel hopt tussen kamers, hoef je hem maar een keer weg te klikken ;-).
chantal3393 -
via fb krijg je 100 munten gratis waarom is dit niet via sp zelf ..waar om altijd via fb ook kan je bij je vrienden via fb 10x 5 munten pakken op hun tijdlijn ,,,zou wel eens wat meer via spelpunt zelf gratis zien ik wil geen facebook
JoyceGP - 29 August, 2016 3:33 PM
Hoi chantal3393,

Als je op 'Claim jouw Gratis Munten' klikt dan staat er ook hier voor jou een gift te wachten.
joury3 - 29 August, 2016 4:08 PM
toppie
heide_struikje -
Wel erg overdreven al die plaatsen waar je dat opwaarderen in Slots aan kunt klikken.
Angel90 -
Jammer maar jullie deden geen 100% dus heb me centjes in een ander spel gedaan.
Ga niet bij 2 spellen opwaarderen ben erg geld bewust namelljk.
Dan de volgende keer maar als er een 100 komt,wel leuk verder hoor dat jullie dit doen,bedoel het niet negatief
KarlGP -
Bedankt voor je input, Angel90! Hou de site maar goed in de gaten, want je weet nooit wanneer we de volgende actie in petto hebben
romy001 -
Ik ben er blij mee, even wat extra speelpunten in mijn vakantie volgende week
KarlGP -
Geniet van je vakantie, romy001!
SomeTimes_ -
Ik zou wel eens wat slotmunten extra willen zien, die andere spellen geloof ik nu wel. :D
LisanneGP -
We organiseren vaak een actie voor de normale Munten, omdat deze Munten in verschillende spellen gebruikt kunnen worden. We doen daarnaast vaak ook een aparte gift voor Slot spelers erbij, maar een speciale actie voor Slot Munten is zeker geen slecht idee, bedankt voor je input!
SomeTimes_ -
Ik doelde natuurlijk op gratis slotmunten!
zonneke1 - 29 August, 2016 5:54 PM
ik heb geen facebook, loop dus van alles mis.......
LisanneGP -
Hi zonneke1,
De berichten die je ziet verschijnen met betrekking tot acties of evenementen op onze nieuwspagina, gelden ook op Spelpunt wanneer je niet op Facebook speelt. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken :-).
Angel90 -
Zal zeker opletten Markus,vind het een leuk spel,alleen veel zeurders.
Maar heb er al geblokt terwijl ik ze niet eens ken.
Speel hier voor me plezier :)
hovenier7 -
vorige week zeker te weinig binnen gekomen omdat vele spelers nie meer opwarderen en dat komt omdat steeds dezelfden zie je winnen,doe daar eens wat aan sp dan komen ze ook wel weer opwarderen en niet met smoesjes komen van hebben wij geen invloed op want dat hebben jullie wel degelijk anders is het onmogelijk dat sommigen al wel 30 keer sb hebben gewonnen en anderen nog nooit
EI_genaardig1 -
Helemaal gelijk hovenier 7
heb wel €9000 in een jaar tijd opgewadeerd en nog niks gewonnen alleen fam van SP
KarlGP -
Smoesjes hou ik zelf ook niet van, dus het is zeker geen praatje als ik je vertel dat wij geen enkele invloed hebben op wie wint en wie niet. Ik hoor graag van iemand die al dertig keer de SuperBingo heeft gewonnen, want die mag mij echt verklappen hoe hij of zij aan zo veel geluk is gekomen
Dat we nu al weer een 50% opwaardeeractie doen is omdat wij het simpelweg leuk vinden om jullie wat extra te geven. Zo op de maandag al wat extra Munten meepakken is zeker nooit mis!
hovenier7 -
nou Markus wat denk je van AnnyeNadeau,Omatje1952,Klaas31,Stricky,Virgules2,Mister_Solo,denk dat dit nog maar een handje vol is van de vaste winnaars,dat jullie die 50 procent doen is niet omdat jullie het zo leuk vinden want dan hadden jullie de facebooker niet zo van de 5-3-1 afgepakt,gaat puur om het opwarderen,wees eerlijk en zoek geen vluchtwegen
LuckyClover -
3 dagen geleden ook al 50%.

wachtend op 100%
LisanneGP -
Hi LuckyClover,
Helaas kunnen wij geen exacte datum geven voor de 100% opwaardeeractie, het blijft voor ons ook een verrassing. Je kunt vanzelfsprekend wachten met opwaarderen tot deze verschijnt :-). Veel speelplezier!
ballenvreetster -
Kunnen jullie de prijzen van de vip of super vip niet eens omlaag doen?
Wouter - 30 August, 2016 9:16 AM
Hi ballenvreetster,

Het is alweer een tijdje geleden dat we VIP of SuperVIP in de aanbieding hadden, zal het idee weer eens voorleggen. We geven vaak met weggeefacties VIP en SuperVIP abonnementen weg dus hou de website in de gaten om te zien wanneer er weer een weggeefactie is.
Mister_Solo -
Ik heb een fan , lees ik

Ik heb inderdaad al wel eens wat vaker de superbingo gewonnen, maar ik speel gewoon eerlijk
jaap36 -
word geen vip meer bij jullie altyd de zelfde die winnen en de punten pikken ook nog nee djw sp
xXcorryXx -
opwaarderen nee djw ook geen vip meer bij jullie wat alle dub punten worden afgepakt
LisanneGP -
Jammer om te horen, maar het aantal opwaarderingen beïnvloedt niet jouw kans om te winnen. Jouw account status (geen VIP, VIP of SVIP) trouwens ook niet :-). Je hoeft natuurlijk niet op te waarderen, er zijn genoeg manieren om gratis Munten te verzamelen!
ballenvreetster -
hoi Wouter, die weggeef acties weetik wel, maar dan zijn er maar een paar die dat krijgen. Maar met kortingen kunnen alle die dat willen aan meedoen.
_Hennie_B_52 -
Ik ben het helemaal eens met Hovenier
waterman9742 -
lieve mensen had net de sokken helemaal compleet maar he niks erbij gekregen aan munten
ballenvreetster -
je moet ze allemaal in de 5 hebben dan krijg je 200
LisanneGP -
Gefeliciteerd met het completeren van je Bingo Verzameling!
De beloning van de sokken bevat 14 gratis kaarten in de 25 Munten kamer. De gratis kaarten zijn al toegevoegd aan je account. Je kunt in de kamerlijst zien in welke kamer je de gratis kaarten kunt gebruiken, het wordt door een extra icoontje afgebeeld. Let erop dat er op de Bingo kaarten staat vermeld hoeveel vouchers je nog hebt (14x), zo voorkom je een miskoop!
boenzoe2014 -
onvoorstelbaar hoeveel je moet opwaarderen en nog niks krijgen,opwaarderen is niet erg maar geef opzijn minst iets
Mister_Solo -
@MarkusGP, ik las dat ik me moest melden bij jou

Ik heb iets meer dan 30 supers gewonnen( 134), maar er zijn spelers die er nog veel meer hebben gewonnen hoor

Ik zal je mjn bingogeheim verklappen......ik speel al vanaf het begin hier bingo( aug 2007), en ben dus erg goed in Bingo
ballenvreetster -
oeps ik ook al zolang, maar heb hem 18 x gewonnen, hoe kan dat dan? lol
rom44 -
Wanneer houden jullie nou eens op met dat zogenaamde wegvallen van de verbinding, ik ben bingo aan het spelen en tegelijk aan het chatten op fb en ja hoor verbinding weg (bij sp) dus ik kon niet verder spelen maar raar ik kon gewoon door chatten op fb dus nu niet zeggen het ligt aan JOU verbinding zoals zo vaak wordt gezegd.
Dus nu graag een DUIDELIJKE uitleg wat er aan de hand is bj sp en het beslist niet afschuiven op de spelers, en voor alle duidelijkheid ik speel spen chat op fb met EEN verbinding dus je kunt nu ook niet zeggen at ik misschien wel op 2 verbindingen speel.
En even een tip als je eerlijk bent tegen (in dit geval de spelers) dan zul je zien dat ze dit zeer op prijs stellen en blijven.
Want zoals je kunt lezen gaat hetgeen jullie ons proberen wijs te maken niet opgaat, denk hier maar eens goed over na
viktorGP -
Hey rom44,
We proberen natuurlijk iedereen verbonden te houden. Soms gaat dit wat moeilijker.
Dat ligt heus niet aan de spelers, maar aan het feit dat internetverbindingen af en toe onstabiel kunnen zijn. Vooral Wifi wil vaak even aan en uit gaan. Daarom raden we spelers vooral aan om de stabiliteit van hun verbinding in de gaten te houden. Mocht het zo zijn dat iedereen tegelijk uit hetzelfde spel valt dan kan dat natuurlijk aan ons liggen. Dat zullen wij dan heus wel toegeven. We wensen je in iedergeval heel veel Bingo plezier toe!
FransEbbers -
viktorGP

ik wist dat het weer een standaard antwoord zou zijn,
lk zal dus nooit meer een vraag stellen want dat heeft geen enkele zin.
alleen jammer dat je niet gewoon kunt zeggen dat het ALTIJD aan sp ligt maar ja dat is ook heel moeilijk he?
SamiraGP -
Hi Frans!

Dit antwoord krijg je omdat we regelmatig zien dat wanneer een speler vaak last heeft van verbindingsproblemen dat dit in veel gevallen aan een onstabiele verbinding ligt (en dat is met WIFI vaker het geval dan met bekabeld Internet).

Als Spelpunt een storing heeft dan valt een hele kamer weg of honderden mensen tegelijkertijd. In een dergelijke situatie wordt de inleg van het spel ook teruggegeven. Daar zijn wij ook altijd heel eerlijk in. Overige gevallen waarbij het dus aan externe factoren kan liggen zijn lastig aan te wijzen, maar we hebben een hele rits aan tips hoe je de verbinding optimaal kan houden. Daar willen we je graag mee helpen. Neem anders even contact met ons op via het Servicepoint of via de telefoon
louisejanssen6 -
SamiraGP

mooi verhaal maar ik gebruik geen wifi.