Spelpunt 2016 - Deel 1

Spelpunt 2016 - Deel 1
Het is bijna tijd om vaarwel te zeggen tegen 2016! Omdat het jaar voorbij is kijken we terug naar alle leuke en nieuwe evenementen die wij hebben gehouden bij Spelpunt. Met zoveel hoogtepunten in het jaar is het onmogelijk om alles te benoemen maar de komende dagen gaan we een heel eind komen. Laten we beginnen met de eerste weken van het jaar:

Nieuwe WoordTornado lay-out
Wij begonnen het jaar door WoordTornado aan te passen zodat het er net zo uit ging zien als Bingo, DobbelFeest en KaartenFeest! Hierdoor werd het speelveld een stukje groter en kreeg de chat zijn eigen overzichtelijke plek.

Mount GamePoint
Eind januari waren jullie allemaal klaar om Mount GamePoint te beklimmen. De top werd bereikt met een heuse weggeefactie waarbij we spelers naar de sneeuw stuurden door SnowWorld-kaarten weg te geven.

Wij houden van Munten
Wij houden van onze Spelpunt spelers en zij houden van Munten, dit hebben wij samen een week lang gevierd voor Valentijnsdag. Elke dag waren er extra Munten voor de spelers om op te halen.

Schrikkeljaar
Deze speciale extra dag van het jaar hebben wij gevierd door een heel jaar aan Munten weg te geven! Daarnaast hadden wij een extra editie van Live Bingo. Alles stond in het thema van extra: extra Munten, extra Jackpots, extra SuperBingo's en nog veel meer.

DobbelFeest update
Begin maart introduceerden we Gelijktijdige Modus. Dit betekent dat jij en je tegenstanders tegelijkertijd de dobbelstenen gooien in plaats van omstebeurt.

St. Patrick's Day
Tijdens St. Patrick's Day probeerde Spelpunt zoveel mogelijk geluk uit te delen. Als klap op de vuurpijl gaven wij een hele maand gratis boodschappen weg!

Zoals je ziet is het allemaal te veel om in één bericht te zetten. Kom morgen terug voor het tweede deel van het jaaroverzicht!

Laat tot die tijd weten wat jouw favoriete Spelpunt evenement aan het begin van 2016 was!

tweetylover -
ik vond jullie akties in 2016 erg leuk voora de live bingo voor ouderfonds
Wat ik minder leuk vond was de kaarten die je aan andere moest geven werkte voor geen meter veder sp ga zo door en wenst jullie alle (medewerkers admins ) en alle spelers een goed uiteinde toe en in 2017 weer een sp vol jaar
Kopiko -
zou leuk zijn als het een paar x gedaan werdt, kan iemand die werkt ook eens mee doen.
arend1952 -
was heel leuk